مراسم شبهای قدر را با استفاده از فضای مجازی و تلویزیون برگزار کنید
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مردم روزه دار و مومنان توصیه کرد که در شرایط شیوع ویروس کرونا، شبهای قدر را تا حد امکان در منزل بمانند و مراسم را با استفاده از فضای مجازی و تلویزیون برگزار کنند.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سیما سادات لاری گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور از همه مردم روزه دار و مومنان میخواهیم که تا حد امکان در شبهای قدر در منزل بمانند و مراسم و دعا و مناجات این شبهای عزیز را از طریق فضای مجازی، رادیو و تلویزیون و به دور از جمعیت برگزار کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: در صورت برگزاری مراسم به شکل حضوری، مراسم شبهای قدر باید در فضای باز و با جمعیت محدود و همچنین رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی و در مدت زمان کوتاه برگزار شود.
به گزارش ایسنا وی در پایان افزود: ضروری است در طول برگزاری مراسم، تحت هیچ عنوان ماسک را از صورت برنداشته و فاصله گذاری فیزیکی از بقیه افراد رعایت شود. همچنین در طول مراسم از خوردن و آشامیدن خودداری شود، بهترین شیوه مقابله با بیماری کووید ۱۹، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری و شستوشوی مداوم دستها است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/DbTq