اختلالات روانشناختی و پاندمی کووید ۱۹
کمیته ساماندهی تحقیقات کووید۱۹ وزارت بهداشت، در گزاره برگی، اختلالات روانشناختی و پاندمی کووید ۱۹ را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، با ظهور ویروس کووید 19، زندگی و سلامت میلیونها انسان پس از چند هفته مورد تهدید قرار گرفت و شیوع این بیماری علاوه بر تأثیرات جسمی، سبب پیامدهای روانشناختی بسیار جدی شده است. این بیماری همهگیر نه تنها میزان بالای مرگ و میر ناشی از عفونت ویروسی را به همراه دارد، بلکه باعث فاجعه روانشناختی در کل نقاط جهان شده است که از جمله آنها میتوان به اضطراب، ترس، افسردگی، خشونت، رفتارهای اجتنابی، تحریک پذیری، اختلال خواب و اختلال استرس پس از سانحه "PTSD" اشاره نمود.
بر اساس بررسیهای انجام شده، بیماران مبتلا به کووید 19 دارای ظرفیت تحمل روانشناختی پایینی بوده و با توجه به وضیعت فعلی بیماری در جهان، این افراد به شدت در معرض بروز اختلالات روانشناختی مانند اضطراب، ترس، افسردگی و همچنین افکار منفی قرار دارند، بنابراین تنها توجه به اقدامات بهداشتی افراد برای مقابله با این بیماری کافی نیست، بلکه مراقبتهای روانشناختی نیز برای کاهش استرس و فشارهای روانی ضروری میباشد.
درک به موقع تغییرات بالقوه روانشناختی ناشی از کووید 19 نیز لازم است، زیرا تغییرات روانی ناشی از اضطرارهای بهداشت عمومی میتواند بطور مستقیم در احساسات و رفتار افراد منعکس شود. بنابراین این گزاره برگ به بررسی نمونه هایی از اختلالات روانشناختی ناشی از بیماری کووید19 می پردازد.
این گزاره برگ در فایل پیوست قابل مشاهده است.
گزاره برگ
وبدا
وبدا
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/VW6Y