آغاز مجدد واکسیناسیون کرونا در قم از ۳۱ خرداد ماه
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: همزمان با سراسر کشور واکسیناسیون نوبت دوم رده سنی بالای ۷۰ سال در استان قم از فردا ۳۱ خرداد ماه مجددا آغاز می شود.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سیامک محبی گفت: واکسیناسیون در حال حاضر فقط به افرادی که باید مرحله دوم را دریافت کنند، تزریق می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: مرکز واکسیناسیون مجتمع امام خمینی جنب گلزار شهدا، مرکز واکسیناسیون مصلی و مرکز واکسیناسیون میدان روح الله از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۸ شب آماده ارائه خدمات به همشهریان هستند.
به گزارش ایسنا وی در پایان تصریح کرد: در صورت ورود محموله واکسن جدید برای افراد دوز اول، متعاقبا اعلام خواهد شد و این مرحله تزریق، فقط برای افرادی که باید دوز دوم را دریافت کنند، در نظر گرفته شده است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/3ZFL