پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
افزایش ۲ برابری بستری‌ های بخش کرونایی بیمارستان‌ ها در پیک پنجم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، قاسم جان بابایی در سفر به استان بوشهر، در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا استان بوشهر با اشاره به ویژگی‌های خاص ویروس جهش یافته دلتا گفت: ویروس جهش یافته فعلی نسبت به ویروس‌ های قبلی، قابلیت سرعت انتشار و ابتلای بیشتری دارد و هیچ کس نمی‌ تواند با ساده ‌انگاری در رعایت پروتکل‌ های بهداشتی در امان باشد.
 
معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: آمارها نشان می‌ دهد بستری‌ های بخش کرونایی بیمارستان‌ ها در پیک پنجم نسبت به موج قبلی، ۲ برابر افزایش یافته است، تا زمانیکه ویروس کرونا می‌ چرخد، می‌ تواند همه کشورها را در انتشار آن غافلگیر کند و در مدت کوتاهی در شرایط ناپایدار قرار دهد، امروز بیش از ۴۰ هزار نفر به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان ‌ها و معادل بیش از 50 درصد این افراد نیز خدمات لازم درمانی را به صورت سرپایی دریافت می‌ کنند، در همین ارتباط برای خدمات رسانی به موقع به بیماران تمام زیرساخت ‌های درمانی، بخش‌ های بستری وابسته به سازمان‌ ها و بستری موقت و سرپایی بیماران در کشور افزایش یافته است. این درحالی است که تزریق واکسن در کشور نیز تسریع شده است.
 
وی افزود: از همه ظرفیت‌ ها برای پذیرش بیماران درمانی استفاده می‌ شود، در بخش تجهیزات درمانی و نیروی انسانی از همه ظرفیت‌ ها از جمله دانشکده‌ های پزشکی، پیراپزشکی، مامایی و پرستاری برای تأمین نیروی بیمارستان‌ ها و مراکز درمانی استفاده می‌ شود، با اقدامات انجام شده مردم در زمینه ارائه خدمات هیچ نگرانی نداشته باشند، اما انتظار می‌رود خیران و گروه‌ های جهادی همانند گذشته مجموعه بهداشت و درمان را یاری کنند و در این موقعیت حساس با ورود به بیمارستان‌ ها ضمن کمک به این مجموعه در کنار بیمارانی که نیاز به کمک دارند، قرار گیرند، امروز مهمترین مشکل در کشور برگزاری تجمع‌ ها است که موجب شیوع و گسترش بیماری شده و با همراهی مردم در زمینه رعایت دستورالعمل‌ های بهداشتی باید کارخانه تولید بیماری در کشور متوقف شود.
 
جان بابایی با اشاره به روند مثبت واکسیناسیون در کشور گفت: با سرعت بخشی در روند واکسیناسیون، نگرانی ما در آینده نسبت به ابتلا و شیوع ویروس کرونا کمتر و شرایط بهتری در آینده خواهیم داشت، در حال حاضر جمعیت بالای ۶۰ سال در بیشتر استان‌ ها واکسینه شده اند و واکسیناسیون گروه ‌های پرخطر نیز در دست اجرا است، 30 درصد جمعیت استان بوشهر علیه کرونا واکسینه شده ‌اند، افرادی که واکسن دریافت کرده ‌اند، کمتر در معرض ابتلا قرار گرفته ‌اند. اکنون بیشتر مرگ‌ ها در افراد میانسال است و فوتی سالمندان کاهش یافته است، فشار سنگینی در ابتلا به بیماری کرونا در جامعه وارد شده است، هر مقدار نیاز به تجهیزات در بخش درمان، تشخیص و امکانات بستری در استان بوشهر لازم باشد، تهیه و تأمین می‌ شود و هیچ نگرانی در این عرصه وجود ندارد.
 
به گزارش وبدا معاون درمان وزیر بهداشت در پایان ضمن تبریک روز خبرنگار به فعالان این عرصه، گفت: تلاش های خبرنگاران در دوران شیوع پاندمی کرونا بر هیچکس پوشیده نیست و کاملا واضح است ارتقای سطح اطلاعات جامعه و بویژه سطح بهداشت عمومی مرهون خدمات سریع و دقیق و بی طرف خبرنگاران عزیز بوده و مجاهدت های شما فعالان عرصه خبر در جهت انعکاس کاستی ها و ستودن ایثارها منشا بسیاری از تحولات کارآمد است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/kfTn