پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
یک درصد جمعیت ایران مبتلا به هپاتیت B است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد رشید رمضانی با بیان اینکه با توجه به شرایط کرونایی کشور راه اندازی مراکز مشاوره هپاتیت اقدامی بسیار ارزشمند است گفت: علی رغم همه مشکلات از جمله شیوع بیماری کرونا، برنامه حذف هپاتیت تا امروز از جمله برنامه‌های موفقی بوده که به نحو احسن اجرا شده است.

وی با ارائه گزارشی از برنامه هپاتیت در کشور خاطرنشان کرد: در راستای برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر اقدام به بازنگری برنامه حذف هپاتیت در ایران نموده است که هم اکنون واحدهای مشاوره هپاتیت در بیش از ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی راه‌اندازی شده است، ایران جزو بیست و هشتمین کشور متعهد به حذف هپاتیت است و با جدیت این برنامه را در پیش گرفته است، در حال حاضر ۱۲۵ کشور دنیا در برنامه حذف هپاتیت عضویت دارند و به این نهضت پیوسته‌اند.

به گزارش ایسنا رییس اداره کنترل و مبارزه با هپاتیت وزارت بهداشت در پایان گفت: براساس آخرین امار جهانی ۲۶۰ میلیون نفر در دنیا هپاتیت B و ۵۴ میلیون نفر به هپاتیت C مبتلا هستند، سالانه یک میلیون و ۱۱۰ هزار مرگ ناشی از ابتلا به هپاتیت در دنیا اتفاق می‌افتد به این معنی که در هر ۳۰ ثانیه یک نفر مبتلا به هپاتیت در جهان جان خود را از دست می‌دهد، در حال حاضر ۲۰۰ هزار نفر در ایران دچار هپاتیت C هستند، یک درصد جمعیت ایران مبتلا به هپاتیت B است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/7FoI