پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
ضرورت بروزرسانی سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، جلسه پایش مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در زمینه برنامه ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر برگزار شد و در این جلسه با  اشاره به پاندمی کووید ۱۹ که بسیاری از ابعاد نظام سلامت را تحت تاثیر قرار داده بر ضرورت بروزرسانی سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر تاکید شد، در همین راستا و به منظور  کاهش همپوشانی فعالیت کارگروه‌ها و هم‌افزایی عملکرد آن‌ها، الگوی یکسانی برای تمام کارگروه‌ها جهت گزارش عملکرد و ارائه پیشنهادات در خصوص کنترل بیماری کرونا با همت کمیته ملی پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر  تهیه و تدوین شده است.

براساس این گزارش، از تغییرات جدی ویراست جدید سند تنظیم خوب مبحث دخانیات با همکاری کارگروه سبک زندگی سالم با توجه به استراتژی‌های ملی در این مورد است. همچنین در ویراست جدید به چهار هدف ملی دیگر که فاقد استراتژی‌های شفاف بوده پرداخته شده است.

از دیگر تغییرات اساسی می‌توان به تغییر هدف مربوط به درمان بیماری‌های روان اشاره کرد که به درستی به  افزایش دسترسی به خدمات سلامت روان به عنوان یک هدف ملی پرداخته شده است.

همچنین در این جلسه عنوان شد که با رونمایی از سایت جدید کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های‌های غیرواگیر، امکان دسترسی همگانی به اطلاعات جامع در حوزه بیماری‌های غیرواگیر فراهم شده است. وبدا

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/zFmJ