سرعت واردات واکسن کرونا خوب است و مشکلی در تامین آن نداریم
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا گفت: سرعت واردات واکسن خیلی خوب است و مشکلی در تامین آن نداریم، اکنون ۳۵ میلیون نفر بالای ۱۸ سال جامعه دز اول واکسن کرونا را دریافت کردند که با توجه به سرعت انجام واکسیناسیون بزودی این رقم به ۴۲ میلیون نفر می رسد و به عبارتی درصد تزریق واکسن به ۷۰ درصد جامعه می رسد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا رئیسی گفت: اکنون بیش از یک میلیون واکسن روزانه در کشور تزریق می شود و با توجه به اینکه جامعه هدف واکسیناسیون ۶۰ میلیون "۱۸سال به بالا" است اگر رقم تزریق واکسن دز اول به ۴۲ میلیون نفر برسد، ۷۰ درصد جامعه در برابر کرونا واکسینه می شوند.
وی تصریح کرد: البته دز دوم تزریق واکسن کرونا نیز به سرعت در حال انجام است و حدود ۵۵ درصد ۱۸ سال به بالا دز اول این واکسن را زدند و تا پایان مهر دز اول و دوم به میران قابل توجهی انجام می شود. این چشم انداز خوبی است و در حال حاضر بسترهای واکسیناسیون کاملا مهیاست و مردم بیایند و واکسن را بزنند.
به گزارش ایرنا سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در پایان اضافه کرد: فاز ۱ واکسیناسیون کرونا شامل کادر بهداشت و درمان بود که ۹۶ درصد و، فاز ۲ گروههای سنی ۶۰ سال به بالا، ۹۴ درصد واکسینه شدند و انتظار ما این است که رقم ها بیشتر شود، سرعت واردات واکسن خیلی خوب است و مشکلی در تامین آن نداریم.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/EYou