پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
راه اندازی داروخانه و یونیت دندانپزشکی مجازی برای آموزش دانشجویان
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، ابوالفضل باقری فرد در اولین کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی گفت: ارتباط بین صنعت و علوم پزشکی باید از حوزه هوش مصنوعی آغاز شود. امیدواریم این کار در جریان اولین کنگره هوش مصنوعی سریع تر آغاز شود، رشد هوش مصنوعی سرعت بسیار چشمگیری در دنیا پیدا کرده است و هر روز سخن جدیدی برای گفتن دارد. در زیرساخت های مختلفی در جهان از هوش مصنوعی استفاده می شود اما یکی از مهمترین این زیرساخت ها حوزه سلامت است. دلیل آن هم اهمیت سلامت برای مردم است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت  ادامه داد: دوره کووید اهمیت سلامت را برای زندگی همه مردم نشان داد. آموزش و کار و زندگی در کل دنیا بسته شد و سلامت کل دنیا به مخاطره افتاد. اما در حوزه هوش مصنوعی تنها در سال ۲۰۲۰ گردش مالی ۲۰ میلیارد دلاری محقق شد و پیش بینی می شود این گردش مالی در سال ۲۰۳۰ به حدود ۲۰۰ میلیارد دلار برسد، رشد تجارت هوش مصنوعی زنگ خطری برای ما است که تنها در حوزه های تحقیقی، پژوهش و مقالات به این موضوع نگاه نکنیم و مسئله کاربرد هوش مصنوعی را هم اهمیت بدهیم. ما اکنون در منطقه در مقالات رتبه خوبی را داریم اما در کاربرد هوش مصنوعی رتبه ۶۰ یا ۷۰ دنیا هستیم. بنابراین هدف این است که هوش مصنوعی در سلامت کاربردی شود.

وی با اشاره به سریع تر شدن تشخیص بیماری ها به کمک هوش مصنوعی افزود: پزشکان می توانند زمان تشخیص بیماری ها را با استفاده محفوظات علمی و تجربیات چندین ساله و کمک هوش مصنوعی به چند دقیقه کاهش دهند، هوش مصنوعی آینده پزشکی را متحول می کند، دانشگاه علوم پزشکی هوشمند یک پل ارتباطی میان دانشگاه های علوم پزشکی و غیر علوم پزشکی است. در واقع به جای کارهای موازی در هر دانشگاه علوم پزشکی، مرکزیت موضوع هوش مصنوعی با دانشگاه علوم پزشکی هوشمند است و هر دانشگاهی که می خواهد در این حوزه کار کند با محوری این دانشگاه کار می کند، امروزه در آموزش پزشکی بحث واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و شبیه سازها کاربردهای زیادی دارند. در حال حاضر ۷۰ درصد شبیه سازهای آموزش پزشکی در کشور تولید می شود و دانش بنیان ها در این زمینه کار کرده اند.

به گزارش مهر باقری فرد در پایان با اشاره به راه اندازی بیمارستان مجازی برای آموزش دانشجویان علوم پزشکی گفت: بنا داریم داروخانه مجازی و یونیت های دندانپزشکی مجازی را برای آموزش بهتر دانشجویان راه اندازی کنیم، البته در ابتدای راه هستیم و این کار با همکاری دانشگاه های صنعتی و غیر علوم پزشکی امکان پذیر است، خوشبختانه در تمامی بیمارستان های کشور و دانشگاه های علوم پزشکی همه دیتاها و عکس ها درباره انواع بیماری ها و درمان ها ذخیره شده است و همین امر یک «بیگ دیتا» برای ما فراهم کرده است که می توانیم به کمک هوش مصنوعی از آن برای ارتقاء سلامت جامعه استفاده کنیم.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/PXSq