پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
جزئیات دیدار وزیر بهداشت کشور با وزرای بهداشت کشورهای مالزی، اوگاندا و کوبا
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بهرام عین اللهی در این دیدار با اشاره به زمینه های گسترده همکاری های سلامت محور بین ایران و مالزی، تقویت گردشگری سلامت بین دو کشور را باتوجه به توانمندی ها و ظرفیت های ایران و مالزی مهم توصیف کرد.

وزیر بهداشت کشورمان با اشاره به پیشرفت های چشمگیر علوم پزشکی و شرکت های دانش بنیان در ایران در ساخت داروهای های تک و تجهیزات پیشرفته پزشکی گفت: ربات جراح سینا، نمونه ای از این پیشرفت هاست که اخیرا عملکرد آن در سفر رییس جمهور کشورمان به اندونزی، بررسی شد.

وی با تاکید بر لزوم تقویت ارتباطات کشورهای مسلمان خاطرنشان کرد: کشورهای دوست مانند ایران و مالزی می توانند با تسهیل رفت و آمد دانشمندان و برگزاری همایش های علمی و تحقیقاتی مشترک در جهت ارتقای سلامت و علوم پزشکی گام بردارند.

عین اللهی با اشاره به تشکیل گروه ۵ در منطقه به میزبانی ایران و با مشارکت پاکستان، افغانستان، عراق، تاجیکستان و سازمان جهانی بهداشت گفت: بسیاری از نیازهای بهداشتی، درمانی و تحقیقاتی با تقویت دیپلماسی سللمت قابل رفع است. همچنین لازم است کارگروهی تخصصی برای تقویت روابط  وزارت بهداشت ایران و مالزی و بررسی زمینه های همکاری تشکیل شود.  

در ادامه صالحه مصطفی وزیر بهداشت مالزی نیز بر لزوم تقویت همکاری های بهداشتی مالزی و ایران تاکید کرد و گفت: از مهمترین زمینه های همکاری متقابل، تبادل استاد و دانشجو و ارتقای تعاملات علمی و دانشگاهی است، همکاری های کشورهای اسلامی در حوزه سلامت، اهمیت بسیار زیادی دارد.

وزیر بهداشت همچنین در دیدار با جین راس ایسنک وزیر بهداشت اوگاندا گفت: ایران توجه خاصی به کشورهای قاره آفریقا و مناسبات با آنها دارد و گسترش تعاملات در حوزه پزشکی میان دو کشور را سازنده می‌داند، امیدواریم ارتباطات مؤثری بین نظام های سلامت دو کشور شکل گیرد.

در ادامه جین راس ایسنک وزیر بهداشت اوگاندا نیز بر توسعه تبادلات در حوزه پزشکی با ایران تاکید کرد و گفت: همکاری اوگاندا با جمهوری اسلامی در حوزه‌های بهداشت، پیشگیری و درمان برای اوگاندا با اهمیت و راهبردی است.

وزیر بهداشت همچنین در دیدار با آنخل پورتال میراندا وزیر بهداشت کوبا این کشور را کشوری انقلابی دانست و گفت: مردم ما این کشور را به خوبی می‌شناسند و به آن علاقه دارند، روابط ایران و کوبا پس از پیروزی انقلاب اسلامی، همواره مناسباتی نزدیک و سازنده بوده و این همکاری در حوزه تولید واکسن و مهار کرونا مؤثر و مثال زدنی بوده است، امیدواریم ارتباطات مؤثری بین شبکه های بهداشتی دو کشور که از برخی نقاط مشترک برخوردارند، شکل گیرد.

در این دیدار خوزه آنخل پورتال میراندا وزیر بهداشت کوبا نیز خواستار تبادل فناوری های سلامت به ویژه فناوری تولید واکسن با ایران شد و گفت: کوبا از همکاری با جمهوری اسلامی در حوزه‌های بهداشت، پیشگیری، درمان، دارو و تجهیزات پزشکی استقبال می‌کند.

هفتاد و ششمین اجلاس مجمع جهانی سلامت از ۳۱ اردیبهشت با حضور نمایندگانی از ۱۹۴ کشور جهان در ژنو مقر اروپایی سازمان ملل متحد برگزار شده است. ایسنا

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/VTVG