معاونت توسعه مورد نقد بیشتری قرار میگیرد
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: معاونت توسعه، معاونتی در بخش عمومی است و به امور روزمره مربوط است و ممکن است مورد نقد بیشتری قرار گیرد. بنابراین باید پاسخگوی سوالات و مطالبات باشد و انتظار میرود افرادی که مسئولیت دارند در قالب ثبات و اطلاعات کامل و کافی پاسخگوی نقدها، مطالبات و اقدامات باشند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهندس طاهر موهبتی در جمع مدیران و کارشناسان ستاد وزارت بهداشت ضمن گرامیداشت ایام هفته دفاع مقدس و رشادتهای رزمندگان اسلام در دوران جنگ تحمیلی اظهار کرد: امروز متأسف و متأثر هستیم که از زیباییهای نهفته در دفاع مقدس فاصله گرفتهایم اگرچه نفس جنگ به خودی خود تلخ است اما باید تلاش کنیم ویژگیهای زلال و زیبای آن دوران در جامعه زنده بماند و احیا شود.
وی با بیان اینکه شرایط امروز گاهی گفتگوها را بهجای حل مسأله به سمت ایجاد اختلافات سوق میدهد، تبیین کرد: ما تربیت شده مکتبی هستیم که حتی به اهل کتاب (دیگر ادیان الهی) میگوید با سخن گفتن میتوانیم مشکلات و اختلافات را مرتفع کنیم.
موهبتی بر لزوم برگزاری جلسات هماندیشی و ایجاد فضای گفتمان و گفتگو به صورت فصلی تأکید و تصریح کرد: در این فضا قضاوتهای نادرست مرتفع شده و انتقادات (از هر جنسی) مطرح شده و به شفاف شدن مسائل کمک میکند بر این اساس جز با هدف رفع مشکلات، موضوعات و مسائل در جلسات مطرح نمیشود.
وی در ادامه افزود: نیروی انسانی مهمترین سرمایه سازمان است و رفتار و عملکرد ما در این مجموعه باید بر مدار اخلاق باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ادامه داد: اگر مقررات را به خوبی به یاد نداشته باشیم و این امر موجب به تعویق افتادن حقوق و مطالبات بهحق کارکنان شود مسئولیت شرعی، اخلاقی و عقلی خواهیم داشت چراکه نمیتوان در حوزه توسعه شاغل باشیم اما به مقررات، آییننامهها و بخشنامهها تسلط نداشته باشیم که این ممکن است منجر به ظلم به همکار یا حتی دولت و حکومت شود.
وی به لزوم تفسیر قوانین به نفع کارکنان سیستم اشاره کرد و گفت: ترجمان کار باید به نفع همکاران سازمان باشد و اگر کسی چنین تفکری ندارد نمیتواند با ما همکاری مطلوبی داشته باشد. همچنین انتظار میرود همکاران ما در کشور، تواضع و فروتنی را سرلوحه کار خود قرار دهند و در این راستا حتی تکریمکنندگان مردم را مورد تکریم مضاعف قرار دهیم.
موهبتی در ادامه، عمل بر مدار اخلاق و حفظ چارچوبهای انسانی و اخلاقی را در تمام وجوه زندگی به ویژه زندگی شغلی مورد تأکید قرار داد و افزود: هر نگاه و برخورد ما با همکاران، اعضای خانواده، همسایه و ... باید با این رویکرد باشد که ممکن است این آخرین دیدار و نگاه ما باشد؛ بنابراین نباید حتی با نگاه و کلام یکدیگر را آزرده خاطر کنیم.
وی، موّدت، محبت و همراهی را در نظام اداری موجب افزایش همافزایی، ارتقای بهرهوری و پیشبرد اهداف سازمان دانست و بیان کرد: از منظر نیروی انسانی که مهمترین سرمایه هر سازمان است، تکریم و توجه به افراد موضوع بسیار مهمی در روند ارتباطات سازمانی است؛ از این رو حتی نکات ریزی مثل عدالت در نگاه، عدالت در برخواستن، عدالت در مواجهه نیز میتواند بر انگیزه و روحیه افراد یک سازمان اثرگذار باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بیان کرد: امانتداری ویژگی مهم دیگری است که در هر فرد به ویژه سازمان باید مورد توجه باشد و این موضوع در اعمال طبقه، حقوق و جایگاه افراد بیشتر مدنظر قرار دارد.
وی با بیان اینکه اخلاق مداری مهمترین رویکرد ما در سازمان است، عنوان کرد: تلاش میکنیم در جلسه آتی کارنامه 3 ماهه خود را مورد نقد و ارزیابی قرار دهیم و نگاه رو به جلو داشته باشیم.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/TegV