وضعیت برگزاری انتخابات الکترونیک، امروز بعد از ظهر مورد بررسی قرار میگیرد / در حال حاضر جامعه پزشکی در شرایط سختی به سر میبرد
پزشکان و قانون: به اعتقاد رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی، براساس قانون، شورای عالی نظام پزشکی باید ساختار اجرای الکترونیکی انتخابات را تدوین و وزیر بهداشت آن را تایید و ابلاغ کند اما این مساله از سال ۹۷ همچنان در دستور جلسه شورای عالی است.
دکتر محمود فاضل تصریح میکند: «در حال حاضر جامعه پزشکی در شرایط سختی به سر میبرد و باید از لحاظ معیشتی آنها را تامین کرد.»
پزشکان و قانون: یکی از مسائلی که در مجمع بیان شد، لزوم افزایش مشارکت پزشکان در انتخابات است. یکی از بسترهای افزایش مشارکت، الکترونیکی شدن انتخابات است. دکتر رئيسزاده تاکید کردند که این مهم در حوزه وظایف شورای عالی است. از نظر شما مهمترین موانع در این خصوص چیست؟
بنده ۱۰۰ درصد موافق افزایش مشارکت رایدهندگان و تسهیل مشارکت آنان هستم و اینکه جامعه پزشکی بتوانند از این طریق بیشتر به شانسهای خود نائل شوند. در این میان میبایست از تکنولوژی هم پیروی کنیم. براساس قانون، شورای عالی نظام پزشکی باید ساختار اجرای الکترونیکی انتخابات را تدوین و وزیر بهداشت آن را تایید و ابلاغ کند. از سال ۹۷ که آییننامه انتخابات الکترونیک را تقدیم وزیر بهداشت کردیم این موضوع در آن گنجانده شده است. اما همچنان در دستور جلسه شورای عالی است و یکی از بندهایی است که امروز بعد از ظهر با رویکرد مثبت نسبت به انتخابات الکترونیک به آن میپردازیم. از جناب وزیر هم درخواست کردیم و قول موکد گرفتیم در صورتی که شرایط و زیرساختها فراهم باشد، حتما یک انتخابات ترکیبی به صورت حضوری و الکترونیکی برگزار کنیم.
پزشکان و قانون: ارزیابی شما از دیدار امروز با وزیر بهداشت چیست؟ داروسازان نیز بخش بزرگی از جامعه پزشکی هستند، آیا به مطالبات آنها هم خواهید پرداخت؟
امروز فرصت خیلی خوبی بود که با وزیر دردآشنای حوزه پزشکی و سلامت جلسه برگزار کنیم. گفتوگوهای مختلفی با ایشان در حاشیه و در صحن انجام و قرار بر تشکیل گروههای مشترک بین سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت شد. همچنین برنامههایی گذاشته شد تا طی چند روز آینده، به طور مفصل مشکلات حوزه داروسازی را در همه سه سطح تولید، توزیع و عرضه با ایشان مطرح کنیم.
مهمترین مشکل در این زمینه، نقدینگی و عدم توجه سازمانهای پشتیبانی مالی مانند سازمانهای بیمهگر است که رخنههای عجبیبی در سطح جامعه داروسازی کرده است. از طرفی داروسازی بهعنوان آخرین حلقه درمان در کشور محسوب میشود.خوشبختانه نگاه جناب وزیر، هیات دولت و شخص رئیس جمهور، نگاهی است که میشود به آن اطمینان کرد. مطمئنا تلاش میکنیم که طی روزهای آینده بحثهای تعرفهای را با پشتوانههای استدلالی و منبعث از کل قانون، خدمت آنها تقدیم کنیم که بتواند در بودجه سال آینده جایگزین شود.
پزشکان و قانون: با توجه به اینکه مجمع عصارهای از انتخاب و نظرات تمامی پزشکان کشور است که به شما این اختیار را دادهاند که مشکلات و مسائل صنفی آنها را بررسی کنید، بزرگترین بحران حال حاضر جامعه پزشکی کشور چیست؟
من فکر میکنم که مهمترین خواسته برای تمام ابناء بشر و تمام دولتها و ملتها، سلامت است که گاهی از معیشت هم فراتر واقع میشود. خود ارائهدهندگان خدمات سلامت باید شرایط مناسب سلامت را داشته باشند تا بتوانند بهترین خدمات را ارائه دهند. در حال حاضر جامعه پزشکی در شرایط سختی به سر میبرد و باید از لحاظ معیشتی آنها را تامین کرد. این موضوعی بسیار مهم است که باید پا به پای کرامت انسان و تکریم آنها مورد توجه قرار گیرد.
پزشکان و قانون: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.
پایان پیام/
محسن طاهرمیرزایی