تغذیه ناسالم یکی از علل بیماریهای غیرواگیر
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: رژیم غذایی سالم نقش کلیدی در حفظ سلامت کبد و پیشگیری از بیماریهای مختلف دارد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا رئیسی گفت: هر ماده غذایی که مصرف میشود میتواند مانند دارو عمل کند، به همین دلیل انتخابهای غذایی افراد تأثیر مستقیمی بر سلامت آنها دارد.
معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به تأثیر تغذیه بر بروز بیماریهای مختلف ادامه داد: بیش از ۲۰۰ نوع بیماری مرتبط با تغذیه وجود دارد، از مشکلات گوارشی ساده تا بیماریهای پیچیده مانند سرطان. مصرف نامناسب مواد غذایی میتواند منجر به چاقی، دیابت، فشار خون بالا، مشکلات مفصلی و بیماریهای قلبی شود.
وی با تأکید بر اهمیت دانش تغذیه افزود: نگاه علمی به تغذیه ضروری است. گاهی حتی موادی که بهعنوان سم شناخته میشوند در دوزهای کم ممکن است اثرات متفاوتی داشته باشند. غذا نیز از این قاعده مستثنی نیست و مقدار و نوع مصرف آن میتواند تعیینکننده تأثیرات مثبت یا منفی بر سلامت فرد باشد، مصرف بیش از حد برخی مواد غذایی میتواند مشکلات جدی برای بدن ایجاد کند، حتی آب که مایه حیات است اگر بیش از حد مصرف شود میتواند موجب مسمومیت با آب شود.
رئیسی در پایان گفت: رعایت رژیم غذایی متعادل همراه با تحرک کافی مهمترین راهکار برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای کبدی و سایر بیماریهای غیرواگیر است، در میان علل بیماریهای غیرواگیر، تغذیه ناسالم یکی از عوامل اصلی محسوب میشود و توجه به کیفیت و کمیّت مواد غذایی مصرفی میتواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت عمومی جامعه داشته باشد، افراد با آگاهی از اصول تغذیه سالم، سبک زندگی خود را به سمت انتخابهای غذایی صحیح هدایت کنند تا بتوانند از ابتلا به بسیاری از بیماریهای مرتبط با تغذیه جلوگیری کنند. وبدا
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/DZEU