ثبت ۲۴ هزار و ۴۰۷ ماموریت در هفته گذشته
رئیس اورژانس استان تهران از ثبت ۲۴ هزار و ۴۰۷ ماموریت در هفته گذشته خبر داد و گفت: از مجموع ماموریتهای ثبت شده طی هفته گذشته، ۴۵۴۶ مورد حوادث ترافیکی «۱۸.۶ درصد از کل ماموریت ها» و ۱۹۸۶۱ «۸۱.۴ درصد از کل ماموریت ها» مورد حوادث غیر ترافیکی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد اسماعیل توکلی ضمن اعلام این خبر گفت: در هفته گذشته «21 تیر الی 27 تیرماه 1404» مجموع 24407 ماموریت در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران «دیسپچ» ثبت شد که در پی این مأموریتها 5950 مورد به مراکز درمانی انتقال یافتند و 10771 مورد نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند.
رئیس اورژانس استان تهران ادامه داد: در این مدت 58836 تماس با مرکز دیسپچ اورژانس استان تهران برقرار شد که از این تعداد متأسفانه 1809 تماس مزاحم «معادل 3.1 درصد کل تماس ها» با این مرکز بوده است.
وی در پایان افزود: از مجموع مأموریتهای ثبت شده طی هفته گذشته، 4546 مورد حوادث ترافیکی «18.6 درصد از کل ماموریت ها» و 19861 «81.4 درصد از کل ماموریت ها» مورد حوادث غیر ترافیکی بوده است و همچنین اورژانس هوایی 13 سورتی پرواز داشته است که در پی آن 9 مصدوم به مراکز درمانی انتقال یافته اند.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/BWbt