پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
امسال ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور راه‌اندازی خواهد شد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا ظفرقندی در نشست با مسئولان دانشگاه علوم‌ پزشکی خراسان شمالی در بجنورد در ۶ شهریور گفت: گزارش ارائه‌شده نشان می‌دهد تیم مدیریتی دانشگاه مسلط و آینده‌نگر است و عملکرد یک‌ساله آنان نویدبخش فردایی بهتر برای حوزه سلامت استان خواهد بود.

وی نیروی انسانی را اولویت اصلی نظام سلامت دانست و افزود: اساتید کارآمد، نیروهای متخصص، دانشجویان و حتی نظام ارجاع همه در زنجیره‌ای به‌هم‌پیوسته ضامن آینده سلامت کشور هستند بنابراین باید تلاش کنیم با انعطاف‌پذیری و اتخاذ مدل‌های متناسب با مشکلات مختلف کمبودهای موجود را جبران کنیم. همچنین تقویت و حمایت از تخصص‌های کمیاب از سیاست‌های جدی وزارتخانه است، همچنین طی امسال ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی و ۷۰۰ مرکز بهداشتی راه اندازی خواهد شد.

وزیر بهداشت با اشاره به مسئله جمعیت خاطرنشان کرد: نرخ باروری «TFR» در استان نیازمند توجه ویژه و برنامه‌ریزی دقیق است. بخشی از این مسئولیت در سطح ملی تعریف می‌شود و بخشی نیز باید با تدابیر استانی پیگیری شود.

ظفرقندی به توسعه زیرساخت‌های درمانی استان اشاره کرد و گفت: در مناطق محروم استان ایجاد مراکز منتخب شبانه‌روزی در دستور کار قرار دارد. همچنین برای راه‌اندازی کامل دستگاه رادیوتراپی بجنورد و تکمیل چرخه درمان سرطان در استان حمایت لازم انجام خواهد شد تا بیماران برای درمان‌های پیشرفته مجبور به اعزام به دیگر استان‌ها نشوند.

وی از برنامه وزارت برای پرپیمان شدن درمان در مراکز استان‌ها خبر داد و افزود: حتی در حوزه جراحی عروق که پیش‌تر تنها در سه استان وجود داشت اکنون با راه‌اندازی مراکز تربیت نیرو در تهران این رشته توسعه یافته و در بیمارستان‌ تروما خراسان شمالی نیز گنجانده خواهد شد.

وزیر بهداشت با تأکید بر این‌که امکانات و تجهیزات مورد نیاز استان تأمین خواهد شد تصریح کرد: برای خرید دستگاه‌های سرمایه‌ای که ارز ترجیحی آن‌ها حذف شده است نیز کمک می‌کنیم. به‌ویژه برای تجهیز بیمارستان‌ها به دستگاه سی‌تی آنژیو سال آینده حمایت‌های ویژه خواهیم داشت، همچنین راه‌اندازی مراکز شبانه‌روزی در شهرستان‌های جاجرم، مانه و سملقان از برنامه‌های در دست پیگیری است.

ظفرقندی به حوزه آموزش پزشکی نیز پرداخت و گفت: دانشجویان اگر در بستری مناسب تحصیل نکنند رضایت‌مندی حاصل نخواهد شد. متأسفانه در بودجه اختصاص‌یافته برای آموزش تنها هزینه‌های جاری دانشجویان و تورم دیده شده و برای زیرساخت‌ها اعتباری لحاظ نشده است، موضوعی که باید جبران شود.

وی همچنین برگزاری آزمون برد در مناطق دهگانه کشور را اقدامی ارزشمند دانست و افزود: سهم ویژه ای از پزشکان متخصص در نظر گرفته می شود تا کمبودهای نیروی انسانی استان دانشگاه جبران شود.

وزیر بهداشت با تأکید بر عزم جدی وزارتخانه برای حل مشکلات گفت: سفر امروز سرآغاز تحولات تازه در حوزه سلامت خراسان شمالی است و یقین دارم با هم‌افزایی مسئولان استانی، نمایندگان و دانشگاه، آینده‌ای روشن در انتظار مردم این خطه خواهد بود. ایسنا

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/gE36