پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
بررسی اعتراضات دستیاران پزشکی به نتایج آزمون‌های گواهینامه
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عالیه زمانی کیاسری با اشاره به حواشی آزمون‌های ارتقاء، گواهینامه و دانشنامه تخصصی در سال جاری گفت: موضوع اعتراضات گسترده به این آزمون‌ها در دستور کار نشست هفته آینده کمیسیون قرار گرفته است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: از مدت‌ها قبل پیگیر اصلاح روند برگزاری این آزمون‌ها بوده‌اند افزود: بسیاری از دستیاران پزشکی با توجه به وضعیت آماده‌باش در حوزه‌های مختلف در ایام جنگ تحمیلی ۱۲روزه و پس از آن به جای تمرکز بر آمادگی علمی، در مراکز درمانی مشغول رسیدگی به مجروحان و آسیب‌دیدگان بودند و در واقع در برگزاری آزمون‌های ارتقاء و به‌ویژه آزمون‌های گواهینامه و دانشنامه تخصصی شرایط ویژه‌ای حاکم بود.

وی با انتقاد از عملکرد وزارت بهداشت افزود: با توجه به شرایط جنگی زمان بسیاری از آزمون ها تغییر کرد و تاریخ امتحان ارتقا یک ماه به تعویق افتاد و دستیاران پزشکی و کمیسیون بهداشت هم خواستار تعویق برگزاری آزمون‌های گواهینامه و دانشنامه از زمان مقرر «اوایل شهریورماه» به هفته‌های پایانی شهریور شدند تا فرصتی مناسب برای بازیابی شرایط روحی، جسمی و آمادگی علمی عزیزان فراهم شود، معاونت آموزشی وزارت بهداشت علیرغم درخواست مکرر کمیسیون بهداشت به ویژه کمیته آموزش با تعویق آزمون‌های دانشنامه و گواهینامه مخالفت کرد و آزمون طبق برنامه در هفته اول شهریور برگزار شد.

زمانی کیاسری یادآور شد: پس از برگزاری آزمون حجم زیادی از اعتراضات از سوی دانش‌آموختگان به کمیسیون واصل شد و افرادی که به دلایل متعدد و شرایط خاص حاکم بر زمان برگزاری آزمون موفق به کسب حد نصاب نشده‌اند و معاون آموزشی وزارت بهداشت هم اعلام کرده که این اعتراضات در اکثر رشته ها وجود دارد و کمیته علوم پزشکی کمیسیون بهداشت و درمان نیز ضمن بررسی اولیه موضوع، تحلیل سؤالات آزمون، فرآیند برگزاری، سطح شفافیت و نحوه پاسخگویی وزارت بهداشت به داوطلبان معترض را مورد ارزیابی قرار داده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان اضافه کرد: مقرر شد موضوع اعتراضات دستیاران پزشکی در نشست هفته آینده کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حضور وزیر بهداشت، معاون آموزشی وزارتخانه و همچنین نمایندگانی از دستیاران معترض برگزار شود، هدف ما این است که بررسی این مسئله در فضایی علمی، فنی، انسانی و در عین حال عادلانه انجام شود و تصمیمی منطبق با منطق و عدالت برای این گروه مهم از جامعه پزشکی کشور اتخاذ شود. خبرگزاری خانه ملت

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/HP5h