پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال برای دهک‌های نیازمند اجرایی شود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، روح‌الله شیرزادی گفت: درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال یک کار ارزشمند است، اگرچه درمان کودکان کمتر از ۷ سال یک کار ارزشمند به حساب می‌آید اما سبب بروز مشکلاتی برای مراکز درمانی شده است. درمان رایگان کودکان کمتر از ۷، میزان مراجعه به مراکز درمانی را  افزایش داده و این در حالی است که مراکز درمانی تعداد نیروی انسانی محدودی دارند. منظور از محدودیت نیروهای انسانی این است که تعدادی مشخص پرستاران، پزشکان و نیروهای پشتیبانی در یک مرکز درمانی و این افراد می‌بایست گیرندگان‌خدمت با جمعیت بیشتری را تحت پوشش قرار دهند.

سرپرست بیمارستان مرکز طبی کودکان ادامه داد: هنگامی که میزان مراجعه به مراکز درمانی افزایش یابد به نحوی که تعادل میان ارائه‌دهندگان و گیرندگان خدمت از بین رود کیفیت خدمات تحت تاثیر قرار می‌گیرد. بر اساس قوانین یک پرستار می‌بایست به ۵ تا ۷ نفر خدمات ارائه دهد در حالی که با افزایش مراجعه تعداد گیرندگان‌خدمت به یک مرکز درمانی تعداد افراد تحت پوشش هر پرستار افزایش یافته و به طور مثال به ۱۰ تا ۱۲ نفر می‌رسد.  

وی افزود: به وزارت بهداشت پیشنهاد داده‌ایم که درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال برای دهک‌های نیازمند اجرایی شود. به دلیل اینکه درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال فقط در مراکز درمانی دانشگاهی و دولتی اجرا می‌شود، سبب افزایش میزان مراجعه شده و اگر این موضوع در تمام بیمارستان‌ها اجرا شود شاید با کاهش میزان مراجعه در مراکز دولتی دانشگاهی مواجه شویم.

شیرزادی در پایان گفت: بیمارستان مرکز طبی کودکان یک مرکز بزرگ در حوزه درمان کودکان است به نحوی که جراحی مغز، قلب و پیوند کبد در این بیمارستان انجام می‌شود و شاید میزان مراجعه‌های بیش از حد بتواند ارائه خدمات تخصصی را تحت تاثیر قرار دهد، بازهم تاکید می‌کنم که درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال یک کار ارزشمند است اما چگونگی و شیوه اجرای آن می‌بایست بیشتر مورد بررسی قرار گیرد. تقسیم کار یا قطب‌بندی کردن مراکز درمانی می‌تواند در زمینه ارائه خدمات اثرگذار باشد. ایسنا

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/LIRs