هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به فعالیت کارگاههای زیرزمینی تولید فرآوردههای گوشتی گفت: زیرزمینها و کارگاههای فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور هستند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حشمتالله رضوی گفت: مردم باید سوسیس و کالباس را تنها از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر تهیه کنند.
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: در هیچ کارخانه دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو استفاده از ضایعات گوشتی امکانپذیر نیست. تمام مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تأییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور هستند و فرآیند تولید تحت نظارت مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت انجام میشود.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو وی در پایان با اشاره به تصاویر منتشر شده در فضای مجازی درباره استفاده از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس افزود: این تصاویر مربوط به کارگاههای غیرمجاز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانههای رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سلامت است تحت پایش آزمایشگاهی مداوم قرار دارد، از مردم انتظار داریم پیش از خرید اصالت محصول را از طریق سایت TTAC.ir بررسی کنند تا سلامت سفره خانوادهها تضمین شود.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/7r9y