پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
کادر بهداشتی توانمندی کافی برای مقابله با بیماری‌های واگیر را دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حیدر علی عابدی با تاکید بر اینکه با تجمع آب در مناطق سیل زده باید اقدامات بهداشتی افزایش یابد، گفت: باید مراقب باشیم که بیماری های ناشی از انتقال آب گسترش و شیوع پیدا نکند.

وی با یادآوری بیماری های منتقله از طریق آب آلوده، افزود: بیماری هایی منتقله شامل وبا و حصبه است که در اثر آلودگی آب های آشامیدنی به فاضلاب سرایت پیدا می کند.در مناطق سیل زده نیازمند مراقبت و توصیه های ویژه هستیم که در راس آن رعایت مسائل بهداشتی قرار دارد.

عابدی گفت: در مناطق سیل زده نیازمند مراقبت و توصیه های ویژه هستیم که در راس آن رعایت مسائل بهداشتی قرار دارد، بر اساس اطلاعات اخذ شده مناطق سیل زده نیاز مبرم لوازم بهداشتی مانند صابون، مایع دست شویی، ظرف شویی، پودر لباسشویی و از همه مهمتر مایع ضدعفونی دست دارند که اگر در دسترس افراد قرار گیرد می تواند در پیشگیری از بیماری ها بسیار کمک کننده باشد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: برخی بیماری ها نیز ناشی از تجمع آب به صورت آب های راکد و رشد لاروهایی است که می تواند لارو پشه های مختلف را پرورش دهد؛ برخی پشه ها نیز ناقل مالاریا هستند که باید در این باره تدابیر مناسب اتخاذ شود.مردم سیل زده باید تشویق به استفاده از پشه بند شوند.

وی تصریح کرد: برای پیشگیری از بیماری ها مردم سیل زده باید تشویق به استفاده از پشه بند شوند بنابراین یکی از نیازهای مردم می تواند پشه بند باشد که نیاز است این مهم در اقلام ارسالی قرار گیرد.در حال حاضر هیچ گونه بیماری واگیر در استان های سیل زده گزارش نشده است.

عابدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ گونه بیماری واگیر در استان های سیل زده گزارش نشده است، البته بیماری پوستی که ناشی از آلودگی دست ها و پوست بدن به قارچ های موجود در آب های مخلوط به فاضلاب گزارش شده که از طریق رعایت مسائل بهداشتی قابل پیشگیری است.

عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: سوء تغذیه کودکان در مناطق سیل زده نیز باید مورد توجه قرار گیرد زیرا ممکن است کمتر به این موضوع توجه شود؛ شیر خشک و شیشه شیر خشک نیز در این برهه از زمان می تواند به بهبود تغذیه کودکان کمک شایانی کند؛ در برخی موارد شیرخشک توزیع شده اما متاسفانه شیشه شیر مورد غفلت قرار گرفت که در این رابطه نیاز است در فهرست اقلام ارسالی قرار گیرد و تغذیه کودکان نیز مدنظر قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت وی در پایان عدم دانش کافی در ارتباط با نحوه انتقال بیماری ها را از یکی از مشکلات گذشته دانست و گفت: امروزه این دانش کامل شده و نسبت به بیماری های منتقله اطلاعات کافی داریم بنابراین به خوبی می توان راه های انتقال بیماری ها را کنترل کنیم و این توانمندی در کادر بهداشتی وجود دارد زیرا در سال های متمادی تجربه کافی در کنترل بیماری های واگیر را دارند.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/2Rus