پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
خانواده سازمان ملل در کنار مردم سیل‌زده و دولت ایران هستند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، اوگوچی دنیلز روز دوشنبه در آیین افتتاحیه کارگاه آموزشی تخصصی پایش و ارزیابی خطر حوادث و بلایا برای سازمان های ایرانی افزود: ما از زمان وقوع سیل و آبگرفتگی اخیر در برخی از استان های ایران تمام توانمندی خود را بکار گرفتیم تا بتوانیم در عملیات امدادرسانی به سیل زدگان این استان ها مشارکت داشته باشیم.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: من به عنوان هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران با افراد آسیب دیده و متاثران از سیلاب اخیر ابراز همدری می کنم و امیدوارم که آلام و آسیب های آن ها به زودی کاهش یابد.

وی افزود: حوادث و بلایا مرز نمی شناسد و قاره آسیا یکی از قاره های است که در مقابل طوفان شن، گرد و غبار، سیل و زلزله آسیب پذیر است. در سال های اخیر مردم قاره آسیا در مقابل ریسک های حوادث یاد شده، تهدید شده اند و در خطر بوده و هستند.

دنیلز گفت: در سفر اخیری که به مناطق سیل زده استان لرستان داشتم توانمندی های دولت ایران را در مدیریت حوادث و بلایا را از نزدیک مشاهده کردم، در این گونه حوادث اقدامات پیشگیرانه مورد نیاز است و نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا این مهم، امنیت ظرفیت سازی دولت های ملی را نشان می دهد. 

شایان ذکر است در کارگاه آموزشی تخصصی پایش و ارزیابی خطر حوادث و بلایا برای سازمان های ایرانی که در دو روز با حضور 50 مقام مسئول از وزارتخانه ها و سازمان های مختلف و سازمان ملل متحد از امروز دوشنبه دوم تا چهارم اردیبهشت ماه در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با هدف ارتقای ظرفیت و توانایی سازمان های ایرانی برای پایش دقیق و ارزیابی جامع خطر حوادث و بلایا در کشور آغاز شده است، متخصصان و مدرسان بین المللی مربوطه در چارچوب همکاری های اپدیم آموزش های خود را در این کارگاه ارائه خواهند کرد. 

این کارگاه آموزشی تخصصی به همت مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا که اخیرا در ایران تاسیس شده و با همکاری دفتر سازمان ملل برای کاهش خطر بلایا و برنامه عمران ملل متحد سازمان های برنامه و بودجه و مدیریت بحران کشور آغاز شده است. 

به گزارش ایرنا شرکت کنندگان با "استانداردها و روش های نوین بین المللی برای ارزیایی خطر و آثار منفی حوادث و بلایا"، "ایجاد شبکه منطقه ای همکاری میان کشورها برای کاهش خطر و اثرات منفی حوادث فرامرزی مانند گرد وغبار و خشکسالی"، چارچوب های جهانی و منطقه ای کاهش خطر بلایا (UNISDR)، "اطلاعات ریسک برای تقویت درک ریسک حوادث"، نقش آمار و پایگاه های داده ای خسارات حوادث و بلایا (UNDP - UNISDR)، "تبادل تجارب در مورد توسعه و نهادینه سازی پایگاه های اطلاعات خسارات حوادث و بلایا" و آموزش عملی ایجاد پایگاه های داده خسارات حوادث و بلایا براساس چارچوب سندای و مدل (Desinventar) آشنا خواهند شد.

اپدیم (APDIM) یک مرکز وابسته به کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) است که به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و به طور اخص سازمان برنامه و بودجه کشور، با گذشت بیش از یک دهه پیگیری مداوم، رایزنی و مذاکره با طرف‌های مرتبط داخلی و خارجی؛ سرانجام در تهران افتتاح شده است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/O7DG