پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
۷۷ هزار کالای تجهیزات پزشکی قیمت‌گذاری شده است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سید حسین صفوی در خصوص نحوه نظارت وزارت بهداشت و توزیع کالاهای تجهیزات پزشکی اظهار داشت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی درواقع حلقه‌ای بسته بین تأمین‌کننده،‌ توزیع‌کنندگان و مراکز درمانی است و بر اساس ابلاغی که از طرح تحول سلامت انجام شد، بیمارستان‌های دولتی و خصوصی حق ارجاع بیمار برای تأمین تجهیزات پزشکی به خارج از بیمارستان را ندارند.

رئیس اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو ادامه داد: بازارهای متفرقه با نظارت‌هایی که ما انجام می‌دهیم عملا برای فروش کالاها مناسب نیستند، به دلیل این‌که در مراکز درمانی کالا باید به درستی به دست بیمار برسد. در همین راستا سایت IMED "شبکه توزیع" تعریف شده است و اسامی تأمین‌کنندگان و توزیع‌کنندگان مجاز در این سامانه ثبت شده است. همچنین سامانه ثبت توزیع ملزومات پزشکی در نظر گرفته شده که در آن انباری مجازی وجود دارد و کالاهای مجاز مشخص شده‌اند و مراکز درمان یاز این طریق می‌توانند کالاهای استاندارد را خریداری کنند.

وی افزود: در سایت شبکه توزیع تجهیزات پزشکی حدود ۷۷ هزار کالای تجهیزات پزشکی قیمت‌گذاری شده و مردم و مراکز درمانی می‌توانند قیمت مصوب کالاها را از این طریق مشاهده کنند.

صفوی گفت:‌‌‌‌‌‌‌‌ همچنین سامانه MDR برای رسیدگی به تخلفات حوزه تجهیزات پزشکی راه‌اندازی شده و مردم و مراکز درمانی می‌توانند مشکلات تامین و تخلفات قیمتی را از این طریق گزارش دهند.

به گزارش فارس رئیس اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو در پایان با بیان این‌که کالاهای تجهیزات پزشکی به دو بخش عمده پرمصرف و کم‌مصرف تقسیم‌بندی می‌شوند، گفت: در این حوزه حدود ۲۸۰ هزار قلم کالا وجود دارد که بخشی از آنها توسط سازمان غذا و دارو قیمت‌گذاری شده و قیمت‌گذاری بخشی دیگر بر عهده سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/Ryrl