پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
هموطنان چنارمحمودی چگونه به ایدز مبتلا شده‌اند؟
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ارتباط ویروس ایدز با سرنگ‌های استفاده شده برای تست قند خون را تکذیب کرد ولی اطلاعات دقیق‌تری به رسانه‌ها نداد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری هم از مردم خواست ضمن حفظ آرامش و خویشتن‌داری، اخبار مربوط به انتشار خبر ابتلای تعدادی از اهالی یکی از روستاهای این استان به ویروس HIV را از کانال‌های رسمی پیگیری کنند.

مجید شیرانی در تشریح موضوع اظهار داشت: «از حدود یک ماه قبل در پی کشف چند مورد بیمار مبتلا به ویروس HIV در یکی از روستاهای چهارمحال و بختیاری، تیم‌های بهداشت و درمان تخصصی و مشاوره در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل و با هماهنگی و تماس با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مسئولین استانی اقدامات علمی و تخصصی در جهت شناسایی، درمان و پیشگیری از اشاعه بیماری شروع شد و کما کان ادامه دارد.» وی تصریح کرد: «در این راستا تعدادی از افراد مبتلا شناسایی و تحت مشاوره و درمان قرار گرفته اند و اقدامات و آزمایشات تکمیلی در جهت شناسایی علل و موارد جدید و درمان بیماران در حال انجام است.»

از سویی دیگر، نماینده مردم لردگان، گزارشات به دست آمده را «ضد و نقیض» و «مشکوک» خواند و گفت: «در خصوص ابتلای گروهی از افراد مردم روستای چنار محمودی به ویروس مشکوکی به ما رسیده است که پس از دریافت تمامی اطلاعات و بررسی‌های دقیق موضوع از مراجع رسمی اعلام می‌شود.»

محمد خالدی سردشتی گفت: «چند روز پیش گزارشات مشکوکی در این روستا دیده شد و بنده شخصا با وزیر در این زمینه صحبت کردم و قرار شد بازرس ویژه برای بررسی بیشتر به منطقه اعزام شود.» وی در ادامه اظهار کرد: «تمام بخش‌های استان و مجمع نمایندگان درگیر این موضوع هستند و جلسات مکرری از هفته گذشته تاکنون در این زمینه برگزار شده و گزارشات ضد و نقیضی در این خصوص ارائه شده است. در برخی از گزارشات بیان شده که افراد مبتلا به ویروس مشکوکی هستند. آزمایش‌های مختلف نتایج متفاوتی داشته است. ما این موضوع را به طور جدی دنبال می‌کنیم. مردم باید آرامش خود را حفظ کنند.» 

نماینده لردگان در ادامه تاکید کرد: «از بعد کارشناسی و علمی باید به طور دقیق آزمایش‌ها بررسی شود و اگر به قطعیت برسیم به اطلاع مردم خواهیم رساند. تاکنون گزارشات دقیق نیست و جواب قطعی داده نشده است. پس از جمع‌آوری تمامی گزارش‌ها می‌توان پاسخ قطعی داد که ابتلای افراد به چه ویروسی است.» خالدی افزود: «تاکنون گزارشات ضد و نقیض بوده اما موارد مشکوک نیز دیده شده است. زمانی که به قطعیت برسیم موضوع را از مراجع رسمی اعلام می‌کنیم.»

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/AQSu