پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
در ایران خلاء مدارس دخترانه اوتیسم وجود دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سعیده صالح غفاری در رابطه با تحصیل دانش‌آموزان دارای اوتیسم در مدارس عادی گفت: این افراد باید در یک سن خاص سنجش شوند تا بتوانند در این مدارس مشغول به تحصیل شوند، در مواقعی مشاهده می‌کنیم آزمون‌هایی که از این افراد گرفته می‌شود نشان می‌دهد که برخی از آنها در سطح هوش و عملکرد بالایی قرار دارند و در مدارس عادی می‌توانند تحصیل کنند.

مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران ادامه داد: تعدادی دیگر در سطح عملکرد پایین دارند که امکان تحصیل در مدارس را ندارند، در مواقعی می‌بینیم که فرد مبتلا در سطح متوسط قرار داشته و مدارس عادی یا استثنایی آن‌ها را پذیرش نمی‌کنند.

وی افزود: بزرگترین گام انجمن اوتیسم، فراهم کردن امکان آگاهی و آشنایی بیشتر جامعه از فرد اوتیسم بوده است. در ۵ سال گذشته تمام تلاشمان این بوده است در سطوح مختلف سیاست گذاری و قانون گذاری اوتیسم را به نحو ممکن معرفی کنیم.

صالح غفاری در رابطه با ایجاد مدرسه خاص برای دختران مبتلا به اوتیسم گفت: جلساتی با مسؤولان آموزش پرورش استثنایی برگزار شد و ما توانستیم یک کلاس در یک مدرسه برای دختران اوتیسمی در تهران تشکیل دهیم که البته همین کلاس نیز از امکانات مناسب برخوردار نیست.

به گزارش فارس مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران در پایان اضافه کرد: در ایران خلأ مدارس دخترانه وجود دارد و ما از خیرین خواهشمندیم با کمک آموزش پرورش مدارس مختص این افراد بنا شود، متاسفانه ما در شهرهای ایران چنین مدارسی نداریم.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/mTjq