پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
هنوز ۱۱ میلیون نفر در کشور دفترچه بیمه ندارند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علی نوبخت حقیقی در چهارمین کنگره بین‌المللی و هشتمین همایش کشوری بروسلوز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به همه گیرشناسی و اپیدمولوژی بروسلوز در ایران، گفت: در سال ۶۸، ۹۰ هزار ابتلا به بروسلوز در کشور گزارش شد یعنی ۱۷۰ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر که این آمار در سال ۹۷ به ۱۶ هزار نفر یعنی ۲۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر کاهش یافته است که البته بازهم نیازمند تلاش بیشتر برای کاهش و پیشگیری از بروز آن هستیم.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به دشواری کنترل بیماری تب مالت به خاطر اشتراک آن بین دام و انسان تصریح کرد: کنترل و ریشه کنی بیماری تب مالت نیازمند همکاریهای گسترده بین بخشی بین وزارت بهداشت با جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی است.

وی با اشاره به اهمیت بروسلوز از لحاظ سلامت عمومی در انسان افزود: ایجاد عوارض جسمی و روحی متعدد و معلولیت در انسان، هزینه‌های سنگین خدمات تشخیص، درمانی و بازتوانی، زیان‌های اقتصادی ناشی از کارافتادگی و غیبت از کار در بیماران برخی از موارد مورد توجه در مهار این بیماری است.

نوبخت در ادامه با اشاره به مساله پزشک خانواده و طرح ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت به عنوان مهمترین مسایل در تشخیص به موقع بیماری‌ها گفت: در این رابطه ۲ سال به وزارت بهداشت مهلت داده شده بود که پایان آن سال ۹۷ بود ولی برخی تغییرات مانع تحقق آن در موعد مقرر شد.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به جلوگیری از مصرف بی رویه دارو و مصارف آزمایشگاهی و همچنین مراجعات گسترده سرپایی با اجرای طرح ارجاع افزود: از تیرماه امسال نهادینه شدن طرح پرونده الکترونیک سلامت کلید خورد.

به گزارش ایسنا وی در پایان ضرورت بیمه اجباری افراد در جامعه را موضوعی با اهمیت دانست و گفت: بر اساس آخرین آمار هنوز ۱۱ میلیون نفر در کشور دفترچه بیمه ندارند که برای کاهش هزینه‌ها و افزایش سطح سلامت جامعه باید در زمینه بیمه افراد آگاه سازی شود.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/98Xl