پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
بیماری قلبی در بسیاری از خانواده‌های ایرانی شایع است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، امیر پیروزیان گفت: همه ما با استعدادهای خاصی به دنیا می‌آییم. برای بعضی از ما اگر انگیزه و آموزش کافی وجود داشته باشد به ورزشکاران خاص تبدیل می‌شویم، در حالی که بعضی دیگر ممکن است به دانشمندان برجسته تبدیل شوند. این قانون در سلامت هم وجود دارد. بعضی افراد در مواجهه با دود سیگار به سرطان ریه دچار می‌شوند در حالی که بعضی دیگر اگر چاق شوند دیابت می‎گیرند.

وی افزود: بیماری قلبی در بسیاری ازخانواده‌ ها شایع است.هر یک از ما ممکن است در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های خاص باشیم. بیماری قلبی، دیابت، سکته مغزی و سرطان‌هایی مثل سرطان روده بزرگ، کولون، پستان و پروستات از جمله بیماری‌های بسیار شایع هستند که مطالعات نشان داده‌اند که تغییر بعضی رفتارها یا بهبود مواجهه با مواد شیمیایی در اوایل زندگی می‌تواند ایجاد این بیماری‌ها را کاهش دهد.

عضو کمیته بیمه سلامت ایران بر توجه به پیشگیری تاکید کرد و گفت: وقوع تمامی بیماری‌ها قابل پیش‌بینی نیست. اگر ما می‌توانستیم به دقت پیش‌بینی کنیم چه کسی دچار سرطان ریه می شود، می توانستیم تنها افراد مبتلا به این سرطان را هدف پیشگیری قرار دهیم. متاسفانه ما با این دقت نمی‌توانیم وقوع این بیماری‌ها را پیش‌بینی کنیم به همین دلیل درمان، دارو، آزمایش یا تغییر شیوه زندگی را برای گروه بزرگی از مردم توصیه می‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان بیمه سلامت پیروزیان در پایان در خصوص اینکه چگونه باید از ابزار های تشخیصی یا تغییر شیوه زندگی  درکاهش بیماری ها استفاده کنیم تصریح کرد: دو نوع اقدام پیشگیری انجام می دهیم، اول پیشگیری اولیه است که پیش از آن که هر گونه شواهدی از بیماری وجوداشته باشد ما برای پیشگیری تلاش می‌کنیم و از مواجه با عوامل خطر و ایجاد بیماری پرهیز می‌کنیم. ترک سیگار برای پیشگیری از سرطان ریه مثال خوبی از پیشگیری اولیه است، در نوع دیگر می‌توانیم پیشرفت بیماری که رخ داده است را قطع یا کند کنیم که به آن پیشگیری ثانویه می‌گویند. تلاش برای کاهش سطح چربی خون مثالی برای پیشگیری ثانویه است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/njWT