پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
وزارت بهداشت طرح غربالگری خانه به خانه ویروس کرونا را با برنامه انجام دهد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد حسین قربانی در مورد بسیج ملی ۳۰۰ هزار اکیپ تخصصی درمان کرونا گفت: وزیر بهداشت در چند روز گذشته از بسیج ملی ۳۰۰ هزار اکیپ تخصصی برای غربالگری خانه به خانه هموطنان و‌شناسایی موارد مشکوک به بیماری کرونا در سطح کشور خبر داد اگر این طرح به درستی اجرا شود طرح مناسبی در جهت درمان ویروس کرونا خواهد بود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: با توجه هشدارهای پلیس مبنی انجام تست کرونا به صورت سرپایی منجر به کمین شیادان و سارقان و بهانه‌ای برای ورود به منزل و سرقت شده است در این خصوص وزارت بهداشت و درمان باید طرح غربالگری خانه به خانه هموطنان و‌ شناسایی موارد مشکوک به بیماری کرونا را با برنامه انجام دهد تا مردم بتوانند ضمن اعتماد کامل، با وزارت بهداشت و درمان کشور همکارهای لازم را داشته باشند.

وی افزود: در حال حاضر ما با نیروی درمانی کمتری برای مقابله با این بیماری ویروسی مواجه هستیم، از طرفی این کار نیازمند هزینه بسیار بالایی است، پیک درمانی وزارت بهداشت و درمان باید یک پکیج اطلاعات محور در حین معاینه در اختیار افراد قرار داده و در ارائه بسته‌های بهداشتی باید استانداردهای لازم رعایت شود؛ اجرایی شدن این کار میدانی در شکست دادن این ویروس بسیار موثر خواهد بود.

قربانی تاکید کرد: کلیات این طرح فعلا مطرح نشده است، حتما وزارت بهداشت با توجه به اتفاقات ناگواری که در درمان این بیماری روی داده است باید هشدارهای پلیس را در این راستا مد نظر قرار دهد و نقش رسانه‌ها هم در زمینه اطلاع رسانی بی‌نتیجه نخواهد بود، لازمه شناسایی اکیپ و پیک ارسالی وزارت بهداشت در طرح خانه به خانه  شناسایی بیماران کرونایی باید از طریق رسانه ملی صورت بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم به عواقب جسمی و روحی کرونا اشاره کرد و گفت: ویروس کرونا مردم را با دو بحران جسمی و روانی مواجه کرده است، عواقب جسمانی کرونا را می‌توانیم با خود مراقبتی کنترل کنیم تا مانع از شیوع و گسترش این ویروس در سطح گسترده باشیم، در این بین ترس از شیوع ویروس کرونا در جامعه گسترده شده است باید آن را کنترل کنیم، اگر کسی مبتلا به کرونا شد نباید ترس و وحشت و دلهره داشته باشد بدون شک ترس و استرس عاملی بر پیشرفت بیماری می‌شود و مشکلاتی در درمان ایجاد می‌کند. 

وی اظهار کرد: اگرچه ترس یک عکس العمل طبیعی است، اما زمانی که وحشت آن جدی و شدید شود که با علایم جسمی، روانی، عاطفی و رفتاری، زندگی روزانه افراد را مختل می‌کند، بدون شک به عنوان یک بیماری شناخته می‌شود.باید این حجم از نگرانی کنترل و برنامه ریزی شود چرا این وحشت منجر به وقوع بیماری‌های غیرواگیردار می‌شود.

قربانی ادامه داد: آنچه امروز در شرایط بحرانی این بیماری با آن مواجه هستیم، ترس و نگرانی شدید از مریض شدن یا مریض بودن، استرس زیاد در مورد سلامت خود، اطرافیان و نزدیکان است که در کنار آن تجربه حالات جسمی و روانی از علایم شبیه به بیماری کرونا است. باید این حجم از نگرانی کنترل شود چرا این وحشت منجر به وقوع بیماری‌های غیرواگیردار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان اضافه کرد: یکی از عواملی که می‌تواند ترس مردم را کاهش دهد آگاهی دادن از این بیماری است، امروز رسانه‌ها می‌تواند عاملی بر کنترل و درمان این بیماری باشند؛ فضای مجازی و رسانه‌های ملی تاثیر بسیاری در کاهش دادن ترس از بیماری کرونا دارند در این بین مردم از انتشار اخبار کاذب خودداری کنند، سلامت مردم شوخی‌بردار نیست که بخواهیم هر پیامی را بدون اطلاع منتشر کنیم، آموزش درست یکی از راه‌های پیشگیری و درمان این بیماری است این آگاهی را از سوی رسانه‌های رسمی پیگیری کنید.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/x2rX