داوطلبان ۱۸ تا ۵۵ ساله برای تست واکسن کرونای "کووپارس" ثبت نام کنند
مسوول اپیدمیولوژیک کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس گفت: داوطلبان ۱۸ تا ۵۵ ساله و سالم خواست که برای فازهای بعدی تست انسانی این واکسن ثبتنام کنند، ظرف یکسال گذشته مطالعات متعددی روی این واکسن انجام شده و تاکنون همه این مطالعات نشان داده که واکسن ایمن و اثربخش است. با اینحال ما باید این مستندات را در کارازمایی بالینی تولید کرده و ارائه دهیم تا بتوانیم با خیال راحت ادعا کنیم که واکسنمان کاملا بیخطر است.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مسعود سلیمانی دودران در نشست خبری که درباره کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس برگزار شد گفت: برای اینکه هر دارو یا واکسنی که تولید میشود، نشان داده شود که موثر و بیخطر است، باید مورد مطالعه قرار گیرد. عزیزان باید به خاطر داشته باشند که آنچه اکنون انجام میدهیم، یک مطالعه است و بر همین اساس باید صبر کنیم تا نتایج کامل استخراج شود و بعد بر اساس آن نتایج میتوانیم قضاوت نهایی کنیم.
مسوول اپیدمیولوژیک کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس ادامه داد: آنچه که در این مطالعه پیش بینی شده است، ارزیابی بینابینی است که بعد از اینکه آخرین نفری که از این ۱۲۰ نفر وارد مطالعه میشود، از روز ۳۵ عبور کند، ارزیابیهایی انجام شده و نتایج آن به ما اطلاعات زیادی درباره بیخطری و اثربخش بودن واکسن میدهد. بنابراین باید منتظر آن گزارش باشیم تا بر اساس آن درباره اقدامات بعدی ما تصمیمگیری شود.
وی افزود: از همه میخواهم، به ویژه کسانی که در نزدیکی سایت مطالعه واقع در بیمارستان رسول اکرم (ص)، سکونت دارند و امکان تردد به محل سایت را دارند در آدرس covid.rvsri.ac.ir مراجعه کرده و ثبت نام کنند. کسانی که ثبت نام میکنند باید بدانند که ما برای فازهای مختلف داوطلبگیری میکنیم و برای این مرحله به دنبال افراد ۱۸ تا ۵۵ ساله سالم هستیم، ظرف یکسال گذشته مطالعات متعددی روی این واکسن انجام شده و تاکنون همه این مطالعات نشان داده که واکسن ایمن و اثربخش است. با اینحال ما باید این مستندات را در کارازمایی بالینی تولید کرده و ارائه دهیم تا بتوانیم با خیال راحت ادعا کنیم که واکسنمان کاملا بیخطر است.
به گزارش ایسنا سلیمانی دودران در خصوص میزان دوزهای تزریقی در واکسن کووپارس گفت: این واکسن دو - سه دوزه است که دو دوز اولیه تزریقی و دوز سوم استنشاقی است. فاصله دوز اول تا دوم سه هفته است و یک ماه بعد از دوز دوم، دوز سوم که به صورت استنشاقی است، داخل بینی ریخته میشود. از آن جایی که این ویروس اول در قسمت بینی و حلق مینشیند و اگر ایمنی ترشحی در آن منطقه ایجاد شود، میتواند جلوی لانهگزینی یا ترشح را بگیرد، این ایده را در رازی ایجاد کردند که دوز سوم به صورت استنشاقی در بینی ریخته شود و ایمنی را ایجاد کند.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/FwRk