- زاهدی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:
رییس جمهور مسئول افزایش مرگ و میرهای کرونایی است
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با انتقاد از آنچه بیبرنامگی برای مقابله با ویروس کرونا خواند و همچنین به دلیل آغاز موج چهارم از هیات رییسه خواست که از وزیر بهداشت برای حضور در جلسات علنی هفته آینده مجلس جهت ارائه گزارش دعوت کند.

پایان پیام/
مطالب مشابه
-
نماینده آق قلا و گرگان در مجلس گفت: در مناطق محروم پزشک عمومی کم هست. به خصوص در مناطق محروم این مشهود هست و نیاز است که توسط دولت و وزارت بهداشت توجه بیشتری بشود، افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی صد در صد نیاز است و نباید شرایطی فراهم شود که برای تامین نیازهای درمانی مردم بویژه در مناطق محروم نیازمند پزشکان کشورهای دیگر شویم.
-
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از کمبود سرم و دارو در کشور گفت: وزرای بهداشت، صمت و کار باید به شرکتهای تابعه تولید سرم کمک و نظارتها را تشدید و متخلفان احتمالی را شناسایی و با آنها برخورد کنند البته کمیسیون بهداشت در تلاش برای شفاف کردن میزان مصرف دارو و جلوگیری از هدررفت داروها و تجهیزات پزشکی است.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی