-
تولید داخل تجهیزات ارتوپدی در مقایسه با نمونه وارداتی آن میتواند هزینه یک جراحی را برای بیمار بیش از صد میلیون تومان کاهش دهد، و تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی و ارتوپدی معتقد هستند ارز حمایتی برای واردات، تولید را زمینگیر میکند.
۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۲ -
شاید وزارت بهداشت توانسته باشد با تامین دستگاههای تصویربرداری پزشکی در نقاطی از پایتخت به وظیفه خود عمل کرده باشد، اما در تامین نیروی انسانی متخصص ناموفق بوده است.
۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵ -
نایب رئیس فدراسیون اقتصاد سلامت ایران گفت: حذف ناگهانی ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی برخی از اقلام تجهیزات پزشکی بدون در نظر گرفتن مبالغ ریالی جایگزین آن میتواند تبعات بسیار خطرناکی داشته باشد، از ۲۰ سال پیش حوزه درمان همواره از کمبود اعتبار و بودجه رنج برده و وضعیت بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده است. ما نگران این هستیم که نگاههای کلان در کشور وزارت بهداشت را به سمتی هُل بدهند که به آزادسازی ناگهانی ارز تجهیزات پزشکی راضی شود در حالی که عوارض این تصمیم بیشتر از منافع آن است.
۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۸ -
نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی با بیان اینکه سالانه ۱۰ هزار تخت بیمارستانی به بیمارستانها اضافه شده است گفت: از نظر سرانه تخت بیمارستانی وضعیت بدی نداریم و در سال جاری ۴۳ بیمارستان با بیش از ۹۰ درصد کالا و تجهیزات پزشکی ایرانی تجهیز میشود.
۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴ -
محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه زیستفناوری کیتهایی را برای تشخیص سکته قلبی به بازار معرفی کردند که از طریق نمونه خون میتواند بروز سکته را با دقت بالا تشخیص دهد.
۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۱ -
کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در مقاطعی همواره وارد بحران میشود و همین موضوع باعث میشود تا سازمان غذا و دارو، دست به راهکاری سهل الوصول بزند تا بازار دارو یا تجهیزات پزشکی از شرایط بحرانی خارج شود، واردات فوریتی دارو و تجهیزات پزشکی یکی از سیاستهای سازمان غذا و دارو در زمان بحرانی شدن کمبودها است که به نظر میرسد رویه ای اشتباه باشد.
۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳ -
نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان تجهیزات پزشکی ایران گفت: صنعت تجهیزات پزشکی تقریبا بعد از انقلاب اسلامی در کشور به وجود آمد و یک صنعت بسیار جوانی هست، ما تقریبا در دههی ۷۰ بعد از اتمام جنگ تولید را به طور جدی در داخل کشور شروع کردیم، حدود ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانهای تازه تاسیس در داخل کشور تولید و فقط ۱۰ درصد آن وارد میشود.
۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴ -
برخلاف توصیهها به اشتغال و تولید، همچنان تولیدکنندگان اداره تجهیزات پزشکی با مشکلات فراوان مواجه هستند و این موضوع به دلیل سیاستهای غلطی است که رئیس اداره تجهیزات تا امروز نتوانسته نیاز تولیدکننده و واردکننده را برطرف کند.
۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳ -
گرچه بانک مرکزی تاکید دارد که دارو و تجهیزات پزشکی در فهرست تحریمها نیستند و مشکلی هم در تخصیص ارز به این اقلام وجود ندارد، اما گویا سازمان غذا و دارو، در ارسال فهرست تجهیزات پزشکی یه بانک مرکزی تعلل میکند. اتفاقی که منجر به افزایش هزینههای خدمات درمانی شده است.
۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶ -
سیاستها و تصمیمات اشتباه در مدیریت قبلی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو باعث شده تا تولیدکنندگان داخلی ارتوپدی نتوانند از انگیزه لازم برای تولید برخوردار باشند، ثابت نگه داشتن قیمتها عدم توجه به تامین مواد اولیه برای تولید و همچنین واردات کالاهای مشابه تولید داخل دست به دست هم داده بود تا تولید کننده داخلی هیچ علاقهای برای رونق بازار تولیدات داخلی نداشته باشد. تصمیمات اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، باعث شد تولید کنندگان ارتوپدی در کشور با دلگرمی بیشتری برای تامین نیازهای بیمارستان ها تلاش کنند.
۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۶ -
ثابت ماندن قیمت تولیدات تجهیزات ارتوپدی و تروما در ایران در سه سال گذشته مرگ تدریجی تولیدکنندگان داخلی را رقم زده بود اما اقدام اخیر اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو برای اصلاح قیمت این تجهیزات جان دوباره به این صنعت رو به نابودی در کشور دمیده است.
۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱ -
مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: برنامهریزی جهت رشد ۳۰ درصدی تولیدات تجهیزات پزشکی در کشور طی سال جاری انجام شده و در این راستا زمان بررسی پرونده با صدور بخشنامه رشد تولید جهت حمایت از تولیدکنندگان به ۴۰ درصد کاهش یافته است، لازم به ذکر است که اقلام پیشرفته پزشکی از جمله ونتیلاتور و مانیتور به بیش از ۳۵ کشور دنیا صادر می شود.
۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹ -
مشاور رسانهای رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سالهای ۹۶ و ۹۷ مجوزی با عنوان واردات یونیت اطفال صادر شد و با توجه به اینکه این نوع یونیت آن زمان در کشور تولید داخل نداشت، تعدادی از این نوع یونیتها وارد کشور شد، در یک سال گذشته ما هیچ مجوزی را برای واردات یونیتهای دندانپزشکی صادر نکرده ایم و آن تعدادی که وارد شده است مجوز آن مربوط به سالهای ۹۶ و ۹۷ بوده و رویکرد کنونی سازمان غذا و دارو، حمایت همه جانبه از تولید داخل است.
۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲ -
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: موضوع نیازسنجی و یا آمار همیشه یکی از معضلات در داخل کشور بوده، زیرا امار صحیحی برای تولید یا مصرف وجود ندارد، اما متناسب با میانگین فارغ التحصیلان دانشگاههای دولتی و آزاد کشور حدود ۲ هزار دستگاه یونیت دندانپزشکی در سال نیاز کشور است که با توجه به ظرفیت و زیرساختهای بسیار خوب تولیدکنندگان این حوزه، بیش از ۴ هزار دستگاه یونیت دندانپزشکی ظرفیت تولید دارد، اما به خاطر مشکلات نقدینگی یا تامین مواد اولیه وارداتی، ممکن است ظرفیت تولید بالا و پایین شود.
۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۶ -
سرپرست اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با اشاره به روند تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی در کشور چگونگی ردیابی این تجهیزات از تولید تا مصرفکننده به منظور جلوگیری از خروج آن از زنجیره تامین و بروز کمبودهای احتمالی را تشریح کرد و گفت: امکان ردیابی دارو و تجهیزات پزشکی باید فراهم باشد که اگر چنانچه موارد مصرفی عوارض ناخواستهای ایجاد کرد، امکان پیگیری آن فراهم باشد. در حال حاضر در کشور ما امکان ردیابی دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی تا حدود زیادی فراهم است.
۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۲
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی