-
مدیر کل دفتر خدمات تخصصی و فوق تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: خدمات سرپایی و بستری شیرخواران و کودکان زیر ۷ سال و غربالگری نوزادان «به استثنای داروی سرپایی» در مراجعه به مراکز دولتی دانشگاهی رایگان است.
۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹ -
بنابر اعلام مدیرکل دفتر خدمات تخصصی و فوق تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران، ۲۰ خدمت دندانپزشکی تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد.
۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴ -
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران نسبت به اعلام زیان ۴۰ هزار و ۶۷۷ میلیارد تومانی این سازمان در گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ واکنش نشان داد و این مبلغ را ۱۷ برابر میزان واقعی عنوان کرد.
۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۴ -
معاون دفتر خدمات تخصصی و فوق تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پوشش خدمات درمان ناباروری در مراکز دولتی با ۹۰ درصد تعرفه مصوب بخش دولتی، مراکز عمومی غیر دولتی با ۹۰ درصد تعرفه مصوب بخش عمومی غیر دولتی و مراکز خیریه و خصوصی با ۷۰ درصد تعرفه مصوب بخش خصوصی و خیریه انجام میشود.
۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴ -
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات زیان بیمه سلامت در سال گذشته را تشریح کرد و گفت: سازمان بیمه سلامت در حال حاضر ماهانه ۴ هزار و پانصد میلیارد تومان به موسسات طرف قرارداد پرداخت مینماید.
۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰ -
مدیرکل بیمه سلامت استان تهران گفت: تاکنون ۲۳ هزار میلیارد ریال برای درمان بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران هزینه شده است، در حال حاضر ۱۲۹ هزار بیمار صعبالعلاج و خاص در سامانههای الکترونیکی اداره کل بیمه سلامت تهران نشان دار شدهاند و از خدمات صندوق بیماران خاص و صعب العلاج بهره میبرند.
۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴ -
مدیرعامل بیمه سلامت با بیان اینکه صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج، امیدواری خوبی در جامعه ایجاد کرده از رسانهها خواستار آگاهیبخشی به مردم در مورد این صندوق شد و گفت: موضوع تجمیع منابع بیمهها تکلیف قانونی است و آثار بسیار مثبتی را در پی دارد، اگر نظام ارجاع اجرا شود و پزشک خانواده در اختیار بیماران قرار گیرد تا نظام القایی باعث هدررفت منابع نشود می توان صد درصد هزینههای بیماران صعبالعلاج را پوشش داد و باری از روی دوش خانواده ها برداشت.
۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱ -
مدیرکل بیمه سلامت استان تهران با اشاره به پوشش بیمهای ۵میلیون نفر در استان، در عین حال آخرین وضعیت پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان بیمهگر را اعلام کرد.
۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵ -
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به ۴۵ میلیون نفر بیمه شده تحت پوشش این سازمان در عین حال از پیشنهادی به شورای عالی بیمه برای رایگان شدن خدمات درمانی افراد بالای ۶۵ سال در مراکزدرمانی دولتی و دانشگاهی خبر داد.
۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱ -
معاون پیشگیری و خدمات پایه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزایش سواد سلامت را سنگ بنای اصول پیشگیری از بیماری و کاهش هزینه های سلامت دانست.
۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰ -
عضو هیات مدیره نظام پزشکی اصفهان با اشاره به صحبتهای سرپرست جدید سازمان تامین اجتماعی مبنی بر رایگان شدن درمان گفت: دو مفهوم متفاوت وجود دارد: «درمان رایگان» و «رایگان شدن درمان» دو مفهوم کاملاً متفاوت از یکدیگر هستند. برای تحقق درمان رایگان، نیاز است که سهم مناسبی از تولید ناخالص داخلی (GDP) به بخش بهداشت و درمان اختصاص داده شود. وی افزود: واقعیت این است که درمان، یک کالای خدماتی پرهزینه با هزینه تمام شده بالا است و نمیتوان با آیین نامه و ضوابط دستوری قیمت آن را کاهش داد، و اصرارهای غیرکارشناسانه بر روی این موضوع میتواند باعث کاهش کیفیت خدمات درمانی گردد.
۲۰ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶ -
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۱۰۳ میلیون و ۱۲۷ هزار و ۷۶۸ نسخه در سازمان بیمه سلامت ثبت شد که بیش از ۹۸ درصد از این میزان تمام الکترونیک بوده و کمتر از ۲ درصد به صورت کاغذی پذیرش شده است.
۲۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶ -
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، در خصوص روند نسخه نویسی الکترونیکی و کاغذی، توضیحاتی داد و گفت: بدون شک نسخه نویسی الکترونیکی مقدمهای بر اجرای پرونده الکترونیک سلامت است که در آینده به سمت این پروژه حرکت میکنیم.
۲۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳ -
معاون دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات اقدامات صورت گرفته در درمان ناباروری را تشریح کرد و گفت: افزایش سن دریافت خدمات کمک باروری برای زوجه نابارور از ۴۵ سالگی به ۴۹ سالگی و بدون محدودیت سنی برای آقایان، پوشش بیمهای خدمات تخصصی و فوق تخصصی کمک باروری از جمله IVF، IUI، ICSI و FET نیز بخش دیگری از اقدامات است.
۱۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴ -
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزئیات خدمات حاصل از استقرار سامانه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی را تشریح کرد و گفت: سهم نسخ تمام الکترونیک از مجموع نسخ در بخش سرپایی ۹۸ درصد بود و روزانه به طور معمول بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نسخه الکترونیک درسامانه ثبت و ارایه میگردد.
۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰
پربینندهترینها
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی