• اخبار
  • گزارش‌ها
  • مصاحبه‌ها
  • یادداشت‌ها
  • مقالات
  • محفل پزشکی
  • قوانین
  • اینفوگرافیک
  • روایت تصویر
  • راهنماهای بالینی
  • مواضع گروه
  • رپرتاژ آگهی
  • یادداشت روز

پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا

سه شنبه ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱
Tuesday, December 23, 2025 - 04:51 (GMT)

سه شنبه ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱

  • صفحه اصلی
  • فروشگاه
  • ایران و جهان
      • صفحه اصلی سرویس
      • ایران
      • جهان
  • نظام سلامت
      • صفحه اصلی سرویس
      • بهداشت و پیشگیری
      • درمان
      • مجلس
      • بیمه
      • انتقال خون
      • اورژانس
      • طب ایرانی
      • اقتصاد سلامت
      • بین‌الملل
      • سیاست سلامت
  • جامعه پزشکی
      • صفحه اصلی سرویس
      • پزشکی
      • انجمن‌ها
      • پرستاری
      • دندان‌پزشکی
      • پیراپزشکی
      • روانپزشکی و روانشناسی
      • مشاهیر جامعه پزشکی
  • دارو و تجهیزات
      • صفحه اصلی سرویس
      • دارو
      • تجهیزات پزشکی
      • مکمل
      • آرایشی بهداشتی
  • آموزش و پژوهش
      • صفحه اصلی سرویس
      • آموزش
      • پژوهش
  • اجتماعی
      • صفحه اصلی سرویس
      • حوادث
      • هلال احمر
      • بهزیستی
      • محیط زیست
      • شهرداری
      • تغذیه، سلامت و سبک زندگی
      • پزشکی ورزشی
      • سلامت روان
      • طبیب کودکان
      • طنز پزشکی
      • چهره‌ها
      • رسانه
  • حقوقی
      • صفحه اصلی سرویس
      • پزشکی قانونی
      • تخلفات حرفه ای
      • هیئت‌های انتظامی
      • خطاهای پزشکی
      • قانون
      • اخلاق حرفه ای
  • تازه‌های پزشکی
  • کنگره‌ها
  • خانه
  • سرویس
  • اجتماعی
  • تغذیه، سلامت و سبک زندگی
ادعای وزارت بهداشت درخصوص انتقال کرونا ازسطح تخم مرغ، پایه علمی ندارد

استاد بهداشت مواد غذایی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با «پزشکان و قانون»:

ادعای وزارت بهداشت درخصوص انتقال کرونا ازسطح تخم مرغ، پایه علمی ندارد

چند درصد مردم در یک سال گذشته گوشت قرمز نخورده‌اند؟

تاثیر مشکلات اقتصادی بر سبد غذایی خانواده‌های ایرانی

چند درصد مردم در یک سال گذشته گوشت قرمز نخورده‌اند؟

ماسک‌های سلامتی سلام می‌کنند!

ماسک‌های سلامتی سلام می‌کنند!

کرونا در کدام مناطق «تهران» بیشتر است؟

کرونا در کدام مناطق «تهران» بیشتر است؟

راهکارهای پیشگیری از فشار خون / موشن‌گرافی

راهکارهای پیشگیری از فشار خون / موشن‌گرافی

  • ۲۲ آذر: نان سالم و نانوایان اجتماعی اخبار
    • روز شمار پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

    ۲۲ آذر: نان سالم و نانوایان

    نان یکی از اصلی‌ترین اجزای سفره ایرانی است و نقش مهمی در سلامت خانواده‌ها دارد. کیفیت نان نه‌تنها به نوع آرد و مواد اولیه بستگی دارد، بلکه مهارت، تعهد و آگاهی نانوایان نیز تاثیر مستقیمی بر سلامت مصرف‌کنندگان دارد.

    ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
  • روزشمار پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم اجتماعی اخبار

    روزشمار پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

    • ۱۸ آذر: نان سالم و رسانه

    نان به عنوان غذای اصلی بسیاری از جوامع به‌ویژه در ایران جایگاه ویژه‌ای در سفره مردم دارد. کیفیت و سلامت نان نه تنها بر تغذیه فردی بلکه بر سلامت عمومی جامعه اثرگذار است.

    ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
  • نان سالم و نحوه خرید و نگهداری درست نان اجتماعی اخبار
    • روزشمار پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم شعار روز سوم ۱۷ آذر

    نان سالم و نحوه خرید و نگهداری درست نان

    نان به عنوان اصلی‌ترین ماده غذایی در سفره ایرانیان نقشی کلیدی در تامین انرژی و مواد مغذی روزانه دارد. با این حال شیوه خرید و نگهداری نان می‌تواند تاثیر بسزایی بر سلامت افراد و همچنین میزان ضایعات غذایی در جامعه داشته باشد.

    ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
  • روز شمار پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم اجتماعی اخبار

    روز شمار پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

    • انتخاب نان سالم

    نان یکی از مواد غذایی پر مصرف در کشور است که اکثر افراد در یکی از وعده های غذایی خود از این ماده غذایی با ارزش مصرف می کنند و کیفیت آن به صورت مستقیم بر سلامت جامعه اثر می گذارد. تاثیر مصرف نان کامل «دارای سبوس و گیاهک گندم» در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها ازجمله مشکلات قلبی-عروقی، دیابت، مشکلات گوارشی، سرطان ها، چاقی و مشکلات متابولیکی در تحقیقات بالینی متعددی اثبات شده است.

    ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
  • ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی اجتماعی اخبار
    • بهفر، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو عنوان کرد

    ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

    مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: محصولات غذایی ایرانی امروز به کیفیتی رسیده‌اند که می‌توانند در بازارهای جهانی رقابت کنند.

    ۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
  • راهنمای جامع مدیریت دیابت، ۷ اصل طلایی برای زندگی سالم اجتماعی اخبار

    راهنمای جامع مدیریت دیابت، ۷ اصل طلایی برای زندگی سالم

    همواره این پرسش مطرح می‌شود که چگونه می‌توان با این همراه دائمی، به شکلی فعال و امیدوارانه زندگی کرد؟ در این مطلب به هفت گام ساده اما حیاتی، برای تبدیل تهدید دیابت به فرصتی برای توجه بیشتر به سلامت می‌پردازیم.

    ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس اجتماعی اخبار

    هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس

    سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به فعالیت کارگاه‌های زیرزمینی تولید فرآورده‌های گوشتی گفت: زیرزمین‌ها و کارگاه‌های فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور هستند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آن‌ها وجود ندارد.

    ۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
  • تهران نانوایی عرضه‌کننده «نان کامل» ندارد اجتماعی اخبار
    • امامی‌رضوی، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی:

    تهران نانوایی عرضه‌کننده «نان کامل» ندارد

    • بیشترین سبوس‌گیری از نان بربری است

    رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با اشاره به نبود نانوایی‌های عرضه‌کننده نان کامل در پایتخت و با بیان اینکه این نوع نان می‌تواند بخشی از نیاز پروتئینی مردم را تامین کند گفت: مقاومت صنفی و تعارض منافع در میان برخی نانوایان مانع تولید نان کامل در تهران شده و لازم است دسترسی به نان کامل به مطالبه‌ای مردمی تبدیل شود.

    ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰
  • یک‌سوم مرگ‌های کشور به دلیل مسائل تغذیه‌ای است اجتماعی اخبار
    • اسماعیل‌زاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

    یک‌سوم مرگ‌های کشور به دلیل مسائل تغذیه‌ای است

    • مصرف لبنیات نصف مقدار توصیه‌ شده است

    مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به نقش پررنگ تغذیه در مرگ‌ومیر کشور و با بیان اینکه سالانه حدود ۱۲۰ هزار ایرانی به دلیل مسائل تغذیه‌ای جان خود را از دست می‌دهند درباره کاهش مصرف لبنیات، گوشت، میوه و سبزیجات هشدار داد.

    ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴
  • چراغ راهنمای تغذیه، راهی برای شکل‌دهی ذائقه و انتخاب سالم دانش‌آموزان اجتماعی اخبار

    چراغ راهنمای تغذیه، راهی برای شکل‌دهی ذائقه و انتخاب سالم دانش‌آموزان

    مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نقش نشانگرهای رنگی در انتخاب‌های غذایی گفت: این ابزار نه‌تنها به انتخاب سالم‌تر مواد غذایی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند بر شکل‌گیری ذائقه و عادات غذایی کودکان و نوجوانان تاثیرگذار باشد.

    ۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
  • پیاده‌سازی نظام مراقبت غذا و تغذیه در شبکه بهداشت اجتماعی اخبار
    • اسماعیل‌زاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان کرد

    پیاده‌سازی نظام مراقبت غذا و تغذیه در شبکه بهداشت

    • بررسی تغییرات تن‌سنجی و اثربخشی مداخلات تغذیه‌ای

    مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه با «اجرای نظام مراقبت غذا و تغذیه در بستر شبکه بهداشتی» داده‌های شاخص‌های تغذیه‌ای به صورت سالانه جمع‌آوری می‌شود گفت: اگر برنامه نظام ارجاع عملیاتی شود، شاخص‌های نظام مراقبت غذا و تغذیه در بستر شبکه قابل استنادتر می‌شوند.

    ۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
  • آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ اجتماعی اخبار

    آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟

    مصرف شیرین‌کننده‌های خاصی که معمولاً در غذا و نوشیدنی‌ها یافت می‌شوند، ممکن است خطر بلوغ زودرس را در کودکان، به ویژه در میان افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد هستند، افزایش دهد.

    ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
  • سنِ واقعی شما همان است که احساسش می‌کنید اجتماعی اخبار

    سنِ واقعی شما همان است که احساسش می‌کنید

    • باورهای فرهنگی نادرس، یکی از بزرگ‌ترین موانع بر سر راه پیری سالم در جامعه

    یک متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب و رئیس انجمن سکته مغزی ایران گفت: شاید بتوان گفت حدود ۶۰ درصد توانایی‌های ما تحت تاثیر ژنتیک و ۴۰ درصد آن به عوامل اکتسابی و محیطی وابسته است.

    ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲
  • نمک یددار تصفیه‌شده، تنها گزینه ایمن برای مصرف روزانه اجتماعی اخبار
    • بهفر، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد

    نمک یددار تصفیه‌شده، تنها گزینه ایمن برای مصرف روزانه

    مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از نمک یددار تصفیه‌شده به عنوان تنها گزینه ایمن برای مصرف روزانه در مواد غذایی نام برد.

    ۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷
  • تغذیه مناسب، سدی در برابر آسیب‌های اشعه ماوراء بنفش اجتماعی اخبار
    • دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد:

    تغذیه مناسب، سدی در برابر آسیب‌های اشعه ماوراء بنفش

    دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: با رعایت نکات تغذیه‌ای ساده و مصرف مواد غذایی خاص، می‌توان بدن را در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش محافظت کرد. این اشعه که از نور خورشید ساطع می‌شود، می‌تواند با تولید رادیکال‌های آزاد و تخریب ترکیبات مهم بدن، به سلامت سلول‌ها آسیب بزند.

    ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰
  • ‹
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • ...
  • 32
  • 33
  • ›
فروشگاه پالنا

پربیننده‌ترین‌ها

  • ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

  • نان سالم و نحوه خرید و نگهداری درست نان

  • روزشمار پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

  • روز شمار پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

  • ۲۲ آذر: نان سالم و نانوایان

پربحث‌ترین‌ها

  • ۲۲ آذر: نان سالم و نانوایان

  • روزشمار پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

  • نان سالم و نحوه خرید و نگهداری درست نان

  • روز شمار پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

  • ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

  • راهنمای جامع مدیریت دیابت، ۷ اصل طلایی برای زندگی سالم

  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس

  • تهران نانوایی عرضه‌کننده «نان کامل» ندارد

  • یک‌سوم مرگ‌های کشور به دلیل مسائل تغذیه‌ای است

  • چراغ راهنمای تغذیه، راهی برای شکل‌دهی ذائقه و انتخاب سالم دانش‌آموزان

پالنا، رسانه تخصصی جامعه پزشکی

شبکه‌های اجتماعی

  • تلگرام
  • روابط عمومی
  • اینستاگرام
  • توییتر

آخرین اخبار

  • بیوبانک ملی بافت مغز ایران راه اندازی می‌شود
  • ثبت روز ملی پیشگیری از سوختگی
  • جزئیات نسخه جدید آمارنامه دارویی اعلام شد
  • پیشنهاد وزیر بهداشت به رئیس جمهور در خصوص شیوه تعیین ظرفیت پزشکی
  • تعرفه‌های ناعادلانه توجیهی برای دریافت زیرمیزی نیست

برگزیده‌ها

  • واردات دارو زیر سایه رانت
  • رئیس کل، شورای عالی و بازرسان سازمان نظام پزشکی مشخص شدند
  • بدحسابی تامین اجتماعی، سلامت مردم را تهدید می‌کند
  • در بهت فرورفته‌ایم
  • شورا طی ۱۴ سال فعالیت خود بیش از ۱۱۵ کارگاه آموزشی در حوزه سلامت عمومی برگزار کرده است

صفحات

  • ارتباط با ما

پیوندها

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به پالنا بوده و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.

طراحی سایت 🌐 فرید عقیلی