-
نان یکی از اصلیترین اجزای سفره ایرانی است و نقش مهمی در سلامت خانوادهها دارد. کیفیت نان نهتنها به نوع آرد و مواد اولیه بستگی دارد، بلکه مهارت، تعهد و آگاهی نانوایان نیز تاثیر مستقیمی بر سلامت مصرفکنندگان دارد.
۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴ -
نان به عنوان غذای اصلی بسیاری از جوامع بهویژه در ایران جایگاه ویژهای در سفره مردم دارد. کیفیت و سلامت نان نه تنها بر تغذیه فردی بلکه بر سلامت عمومی جامعه اثرگذار است.
۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲ -
نان به عنوان اصلیترین ماده غذایی در سفره ایرانیان نقشی کلیدی در تامین انرژی و مواد مغذی روزانه دارد. با این حال شیوه خرید و نگهداری نان میتواند تاثیر بسزایی بر سلامت افراد و همچنین میزان ضایعات غذایی در جامعه داشته باشد.
۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴ -
نان یکی از مواد غذایی پر مصرف در کشور است که اکثر افراد در یکی از وعده های غذایی خود از این ماده غذایی با ارزش مصرف می کنند و کیفیت آن به صورت مستقیم بر سلامت جامعه اثر می گذارد. تاثیر مصرف نان کامل «دارای سبوس و گیاهک گندم» در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها ازجمله مشکلات قلبی-عروقی، دیابت، مشکلات گوارشی، سرطان ها، چاقی و مشکلات متابولیکی در تحقیقات بالینی متعددی اثبات شده است.
۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰ -
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: محصولات غذایی ایرانی امروز به کیفیتی رسیدهاند که میتوانند در بازارهای جهانی رقابت کنند.
۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰ -
همواره این پرسش مطرح میشود که چگونه میتوان با این همراه دائمی، به شکلی فعال و امیدوارانه زندگی کرد؟ در این مطلب به هفت گام ساده اما حیاتی، برای تبدیل تهدید دیابت به فرصتی برای توجه بیشتر به سلامت میپردازیم.
۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸ -
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به فعالیت کارگاههای زیرزمینی تولید فرآوردههای گوشتی گفت: زیرزمینها و کارگاههای فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور هستند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد.
۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵ -
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با اشاره به نبود نانواییهای عرضهکننده نان کامل در پایتخت و با بیان اینکه این نوع نان میتواند بخشی از نیاز پروتئینی مردم را تامین کند گفت: مقاومت صنفی و تعارض منافع در میان برخی نانوایان مانع تولید نان کامل در تهران شده و لازم است دسترسی به نان کامل به مطالبهای مردمی تبدیل شود.
۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰ -
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به نقش پررنگ تغذیه در مرگومیر کشور و با بیان اینکه سالانه حدود ۱۲۰ هزار ایرانی به دلیل مسائل تغذیهای جان خود را از دست میدهند درباره کاهش مصرف لبنیات، گوشت، میوه و سبزیجات هشدار داد.
۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴ -
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نقش نشانگرهای رنگی در انتخابهای غذایی گفت: این ابزار نهتنها به انتخاب سالمتر مواد غذایی کمک میکند، بلکه میتواند بر شکلگیری ذائقه و عادات غذایی کودکان و نوجوانان تاثیرگذار باشد.
۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴ -
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه با «اجرای نظام مراقبت غذا و تغذیه در بستر شبکه بهداشتی» دادههای شاخصهای تغذیهای به صورت سالانه جمعآوری میشود گفت: اگر برنامه نظام ارجاع عملیاتی شود، شاخصهای نظام مراقبت غذا و تغذیه در بستر شبکه قابل استنادتر میشوند.
۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳ -
مصرف شیرینکنندههای خاصی که معمولاً در غذا و نوشیدنیها یافت میشوند، ممکن است خطر بلوغ زودرس را در کودکان، به ویژه در میان افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد هستند، افزایش دهد.
۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰ -
یک متخصص بیماریهای مغز و اعصاب و رئیس انجمن سکته مغزی ایران گفت: شاید بتوان گفت حدود ۶۰ درصد تواناییهای ما تحت تاثیر ژنتیک و ۴۰ درصد آن به عوامل اکتسابی و محیطی وابسته است.
۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲ -
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از نمک یددار تصفیهشده به عنوان تنها گزینه ایمن برای مصرف روزانه در مواد غذایی نام برد.
۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷ -
دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: با رعایت نکات تغذیهای ساده و مصرف مواد غذایی خاص، میتوان بدن را در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش محافظت کرد. این اشعه که از نور خورشید ساطع میشود، میتواند با تولید رادیکالهای آزاد و تخریب ترکیبات مهم بدن، به سلامت سلولها آسیب بزند.
۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰
پربینندهترینها
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی