-
مصرف شیرینکنندههای خاصی که معمولاً در غذا و نوشیدنیها یافت میشوند، ممکن است خطر بلوغ زودرس را در کودکان، به ویژه در میان افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد هستند، افزایش دهد.
۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰ -
یک متخصص بیماریهای مغز و اعصاب و رئیس انجمن سکته مغزی ایران گفت: شاید بتوان گفت حدود ۶۰ درصد تواناییهای ما تحت تاثیر ژنتیک و ۴۰ درصد آن به عوامل اکتسابی و محیطی وابسته است.
۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲ -
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از نمک یددار تصفیهشده به عنوان تنها گزینه ایمن برای مصرف روزانه در مواد غذایی نام برد.
۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷ -
دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: با رعایت نکات تغذیهای ساده و مصرف مواد غذایی خاص، میتوان بدن را در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش محافظت کرد. این اشعه که از نور خورشید ساطع میشود، میتواند با تولید رادیکالهای آزاد و تخریب ترکیبات مهم بدن، به سلامت سلولها آسیب بزند.
۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰ -
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اینکه لازم است خانوادهها، مدارس و نهادهای فرهنگی به تبلیغات درست و افزایش آگاهی در زمینه مصرف شیر بپردازند گفت: با اصلاح باورهای غلط و ترویج مصرف شیر، میتوان به نسل آینده کمک کرد تا سالمتر، قویتر و با رشد مناسبتری وارد جامعه شوند.
۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸ -
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت از اجرای برنامههای مکملیاری آهن و ویتامین D در مدارس کشور خبر داد و هدف این اقدامات را کاهش کمبود ریزمغذیها در میان دانشآموزان عنوان کرد.
۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰ -
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به نقش مستقیم مصرف بالای نمک در افزایش فشار خون، تاکید کرد: مصرف روزانه بیش از ۱۰ گرم نمک میتواند زمینهساز بیماریهای قلبی و عروقی، پوکی استخوان و حتی برخی سرطانها شود.
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴ -
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به این سوال پاسخ داد که آیا مصرف نان و برنج در بیماران دیابتی باید قطع شود؟
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷ -
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامههای نظارتی این سازمان برای تامین محصولات ایمن و بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک خبر داد.
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲ -
دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: برنامه مکملیاری با مگادوز ویتامین A از پاییز سال ۱۳۹۹ با هدف ارتقای سلامت کودکان ۲ تا ۵ سال کشور آغاز شده و تاکنون ۲ میلیون کودک تحت پوشش این برنامه قرار گرفتهاند.
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱ -
در طب ایرانی توصیههای سبک زندگی متناسب برای هریک از دورههای مختلف ارائه شده که نه تنها میتواند به حفظ سلامت مادر و باردار شدن او و بلکه به بهبود رشد جنین در بارداری و همچنین شیردهی کمک کند.
۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹ -
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به افزایش بودجه برنامه حمایت از کودکان مبتلا به سوء تغذیه گفت: در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۳۴ هزار کودک تحت پوشش این برنامه بوده که امسال قرار است به ۲۰۰ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه افزایش یابد.
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰ -
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: میزان گوشت به کار رفته در فرآوردههای گوشتی یکی از مهمترین شاخصهای سنجش کیفیت این محصولات است و باید بهصورت دقیق، شفاف و خوانا روی بستهبندی درج شود.
۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳ -
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی، با تاکید بر اینکه چاقی فقط یک عامل خطر نیست هشدار داد که افزایش آمار چاقی در میان کودکان و نوجوانان میتواند سلامت جامعه و اقتصاد کشور را در آینده با چالشهای جدی مواجه کند.
۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۹ -
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، آخرین وضعیت برنامه بازنگری غنیسازی آرد را تشریح کرد.
۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹
پربینندهترینها
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی