-
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به فعالیت کارگاههای زیرزمینی تولید فرآوردههای گوشتی گفت: زیرزمینها و کارگاههای فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور هستند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد.
۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵ -
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با اشاره به نبود نانواییهای عرضهکننده نان کامل در پایتخت و با بیان اینکه این نوع نان میتواند بخشی از نیاز پروتئینی مردم را تامین کند گفت: مقاومت صنفی و تعارض منافع در میان برخی نانوایان مانع تولید نان کامل در تهران شده و لازم است دسترسی به نان کامل به مطالبهای مردمی تبدیل شود.
۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰ -
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به نقش پررنگ تغذیه در مرگومیر کشور و با بیان اینکه سالانه حدود ۱۲۰ هزار ایرانی به دلیل مسائل تغذیهای جان خود را از دست میدهند درباره کاهش مصرف لبنیات، گوشت، میوه و سبزیجات هشدار داد.
۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴ -
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نقش نشانگرهای رنگی در انتخابهای غذایی گفت: این ابزار نهتنها به انتخاب سالمتر مواد غذایی کمک میکند، بلکه میتواند بر شکلگیری ذائقه و عادات غذایی کودکان و نوجوانان تاثیرگذار باشد.
۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴ -
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه با «اجرای نظام مراقبت غذا و تغذیه در بستر شبکه بهداشتی» دادههای شاخصهای تغذیهای به صورت سالانه جمعآوری میشود گفت: اگر برنامه نظام ارجاع عملیاتی شود، شاخصهای نظام مراقبت غذا و تغذیه در بستر شبکه قابل استنادتر میشوند.
۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳ -
مصرف شیرینکنندههای خاصی که معمولاً در غذا و نوشیدنیها یافت میشوند، ممکن است خطر بلوغ زودرس را در کودکان، به ویژه در میان افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد هستند، افزایش دهد.
۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰ -
یک متخصص بیماریهای مغز و اعصاب و رئیس انجمن سکته مغزی ایران گفت: شاید بتوان گفت حدود ۶۰ درصد تواناییهای ما تحت تاثیر ژنتیک و ۴۰ درصد آن به عوامل اکتسابی و محیطی وابسته است.
۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲ -
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از نمک یددار تصفیهشده به عنوان تنها گزینه ایمن برای مصرف روزانه در مواد غذایی نام برد.
۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷ -
دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: با رعایت نکات تغذیهای ساده و مصرف مواد غذایی خاص، میتوان بدن را در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش محافظت کرد. این اشعه که از نور خورشید ساطع میشود، میتواند با تولید رادیکالهای آزاد و تخریب ترکیبات مهم بدن، به سلامت سلولها آسیب بزند.
۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰ -
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اینکه لازم است خانوادهها، مدارس و نهادهای فرهنگی به تبلیغات درست و افزایش آگاهی در زمینه مصرف شیر بپردازند گفت: با اصلاح باورهای غلط و ترویج مصرف شیر، میتوان به نسل آینده کمک کرد تا سالمتر، قویتر و با رشد مناسبتری وارد جامعه شوند.
۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸ -
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت از اجرای برنامههای مکملیاری آهن و ویتامین D در مدارس کشور خبر داد و هدف این اقدامات را کاهش کمبود ریزمغذیها در میان دانشآموزان عنوان کرد.
۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰ -
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به نقش مستقیم مصرف بالای نمک در افزایش فشار خون، تاکید کرد: مصرف روزانه بیش از ۱۰ گرم نمک میتواند زمینهساز بیماریهای قلبی و عروقی، پوکی استخوان و حتی برخی سرطانها شود.
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴ -
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به این سوال پاسخ داد که آیا مصرف نان و برنج در بیماران دیابتی باید قطع شود؟
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷ -
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامههای نظارتی این سازمان برای تامین محصولات ایمن و بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک خبر داد.
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲ -
دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: برنامه مکملیاری با مگادوز ویتامین A از پاییز سال ۱۳۹۹ با هدف ارتقای سلامت کودکان ۲ تا ۵ سال کشور آغاز شده و تاکنون ۲ میلیون کودک تحت پوشش این برنامه قرار گرفتهاند.
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
پربینندهترینها
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی