-
رئیس اداره نظارت و ارزیابی و ثبت فرآوردههای سنتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اهمیت داروهای سنتی گفت: این داروها با استفاده از گیاهان دارویی و اصول طبایع چهارگانه، نقش مهمی در حفظ تعادل و سلامت بدن دارند.
۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴ -
رئیس اداره مکمل سازمان غذا و دارو از تصویب ۲ هزار و ۲۹۰ فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل، شیر خشک و غذای ویژه خبر داد و گفت: تسریع در روند نام گذاری محصولات حوزه از جمله اقداماتی است که اداره کل فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل به انجام آن اهتمام جدی دارد.
۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰ -
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درباره اقدامات و برنامههای وزارت بهداشت برای دسترسی همگانی به طب ایرانی توضیح داد و گفت: در حال حاضر ۲۹ سلامتکده دولتی و ۲۷ سلامتکده در بخش خصوصی، خدمات درمان سرپایی طب ایرانی را ارائه میدهند.
۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳ -
معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت بر ضرورت ساماندهی و ارتقای داروسازی سنتی در کشور تاکید کرد و گفت: جذب دانشجو به این رشته از طریق برنامهریزی اصولی و هدفمند حائز اهمیت است.
۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴ -
رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: در حال حاضر در ایران بیمارستانهایی که تلفیق طب سنتی و طب رایج در کنار هم باشند مانند کشورهای پیشرفته و کشورهایی مثل چین و هند نداریم ولی جزو سیاستهای نظام سلامت هست که این بیمارستانها تاسیس شوند تا از تلفیق طب سنتی و طب رایج استفاده شود.
۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰ -
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درباره تعرفههای طب ایرانی و پوشش بیمهای این خدمات توضیح داد.
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۶ -
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از توسعه گردشگری سلامت طب ایرانی و جذب توریست در این حوزه به عنوان یکی از سیاستهای مهم این دفتر یاد کرد و گفت: یکی از جاذبههای این نوع گردشگری، بحث ماساژ ایرانی است.
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۶ -
به تازگی وزارت بهداشت از بیمه شدن خدمات فصد، حجامت و بادکش خبر داده است، خدماتی که در دایره طب سنتی ایرانی میگنجد. با این حال هزینه کردن از منابع دولتی برای سه «عمل یداوی» با توجه به شرایط و منابع محدود بیمهها موافقان و مخالفانی دارد که نیازمند بررسی است.
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۵ -
عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، وضعیت صنعت تولید داروهای گیاهی در ایران را نامناسب توصیف کرد و گفت: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی باعث شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود، سازمان غذا و دارو از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمیکند ولی با قیمت گذاری دستوری مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار میدهد.
۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴ -
معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی گفت: طب ایرانی میراث کشور ما است و در صورتی که درست به دنیا معرفی شود میتواند در کنار درمان، ارزآوری هم در کشور داشته باشد.
۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲ -
معاون فنی اداره کل طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه محل عرضه هر نوع دارو اعم از گیاهی، طبیعی، بیولوژیک و شیمیایی داروخانه است گفت: عطاری تنها میتواند گیاهان دارویی مجاز را عرضه کند.
۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷ -
رئیس اداره دارو سنتی، اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در خصوص مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی توضیح داد و نسبت به تهیه زالو از مسیرهایی غیر از داروخانه و خارج از زنجیره سلامت هشدار داد.
۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰ -
رئیس انجمن تولیدکنندگان داروهای طبیعی، فرآوردهها و طب سنتی ایران با بیان اینکه بیش از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور داریم گفت: از این میان بیش از ۳۰۰ دارو تهیه میشود.
۲۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶ -
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: سلامت، حقی مسلم و غیرقابل انکار برای هر انسان است و طب ایرانی به عنوان یک میراث گرانبها میتواند در این مسیر نقشآفرین باشد.
۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷ -
معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در سالهای اخیر درس طب سنتی و مکمل به عنوان ۲ واحد اجباری در برنامه درسی هفت رشته علوم پزشکی شامل، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، تغذیه، مامایی، فیزیوتراپی و پرستاری قرار گرفت که اتفاق بسیار خوبی است.
۱۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱
پربینندهترینها
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی