-
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله «عج» گفت: ۲۰ درصد کودکان سرطانی با داروهای شیمی درمانی قدیمی بهبود پیدا نمیکنند و نیاز به داروهای جدید دارند، اما به بسیاری از آنها دسترسی نداریم.
۷ ساعت قبل -
مدیرعامل انجمن تالاسمی در خصوص وضعیت درمان بیماران تالاسمی در کشور گفت: تنها تزریق خون و برخی داروها برای بیماران تالاسمی به صورت رایگان در اختیارشان قرار میگیرد، اما سایر هزینهها از جمله داروهای اصلی و هزینههای درمانی عمدتاً بر دوش بیماران یا خانوادههای آنهاست و تحت پوشش بیمهها قرار نمیگیرد.
۱۰ ساعت قبل -
متخصص رادیوانکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس انجمن رادیو انکولوژی ایران گفت: هدف از برگزاری کنگره سالیانه انجمن رادیو اکولوژی ایران آگاهیبخشی و درمان سرطان است.
۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳ -
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به قابل پیشگیری بودن ۴۰ درصد سرطانها گفت: تغییر سبک زندگی، ترک سیگار، کاهش وزن و واکسیناسیون میتواند نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بسیاری از سرطانها ایفا کند.
۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹ -
مدیر عامل اماس ایران گفت: با توجه به پیشرفت علم و مشخص شدن علت ایجاد بیشتر بیماریها هنوز علت بیماری اماس مشخص نشده و درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد.
۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷ -
دبیر علمی دومین نشست تخصصی داروهای «اورفان»، با تاکید بر اهمیت توجه به بیماریهای نادر این بیماریها را یکی از موضوعات مهم حوزه سلامت دانست و بر ضرورت تدوین سیاستهای کلان، حمایت از تولید داخلی داروهای اورفان و تقویت همکاریهای بینالمللی برای بهبود شرایط بیماران تاکید کرد.
۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸ -
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: بیماران نادر اگرچه اقلیتی کوچک در جامعه هستند و صدای آنان کمتر شنیده میشود، اما نباید نیازهای درمانی و اجتماعیشان نادیده گرفته شود.
۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳ -
معاون پژوهشی پژوهشکده سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مرگ روزانه ۲۰۰ بیمار مبتلا به سرطان در کشور گفت: ایران به لحاظ روند رو به رشد بروز سرطان بین کشورهای جهان رتبه ۴۸ را دارد.
۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶ -
مدیرعامل انجمن دیابت ایران با تاکید بر اینکه تلاش میکنیم داروها بصورت عادلانه و آسان در دسترس بیماران قرار گیرد گفت: تغییر نوع انسولین مصرفی توسط بیماران میتواند آنها را با مشکلات جدی روبرو کند.
۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۲ -
رئیس بنیاد بیماریهای ارثی مغلوب با تاکید بر چالشهای بیماران مبتلا در ایران گفت: بسیاری از داروهای موردنیاز وارداتی هستند و هزینه بالای آنها، حتی با وجود پوشش بیمهای فشار زیادی به خانوادهها وارد میکند.
۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴ -
مدیرعامل بنیاد بیماریهای نادر ایران در خصوص اینکه چه تعداد بیمار نادر در کشور ما وجود دارد؟ گفت: تعدادی که ما در سیستم ثبت کردهایم نزدیک به ۶۵۰۰ نفر است. اما مطمئنیم که این تعداد بسیار بیشتر است. برخی از بیماران به سامانه ما مراجعه نکردهاند یا به آن دسترسی ندارند یا از بیماری خود بیخبرند.
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹ -
در سایت دیوار آگهیهای فروش تخمک و اسپرم و رحم اجارهای کم نیست. دلالان گاهی تحت عنوان کار در منزل یا بستهبندی و در پرانتز تخمک و رحم جایگزین به اسم «دورکاری بانوان»، این خریدوفروشها را تبلیغ میکنند یا به اسم رحم اجارهای، تخمک و اسپرم میخرند. درآمد ماهانه هم از ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان عنوان شده و افراد با محدودیت سنی ۱۸ تا ۳۰ سال و رحم اجارهای تا ۳۵ سال میتوانند در این زمینه فعال شوند. آنها میگویند این اقدام بدون عوارض درد و نقاهت است.
۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷ -
رئیس کانون هموفیلی ایران گفت: زمانی که فاکتور ۸ یا فاکتور ۹ کم است بیمار هموفیلی مجبور است از فرآوردههای پلاسمایی استفاده کند. دولت باید برای جبران کمبود خون کشور برنامهریزی داشته باشد.
۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۸ -
مدیر عامل انجمن تالاسمی ایران گفت: بیماران تالاسمی با کمبود داروی شدید مواجه هستند و پرداخت هزینه بیماران به شدت افزایش پیدا کرده به گونهای که ماهانه حدود ۱۵ میلیون هزینه درمان بیمار است.
۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴ -
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره وضعیت بروز و شیوع آبلهمرغان در کشور گفت: گزارش مبنیبر ظغیان آبلهمرغان در کشور وجود ندارد اما این بیماری به صورت طبیعی و موردی وجود دارد.
۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
پربینندهترینها
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی