-
افکار سنجیها نشان میدهد نسبت قابل توجهی از مردم با دخالت حکومت در امر حجاب مخالفند (۱). پس از مرگ خانم مهسا امینی، مخالفت مردم با حجاب اجباری جدی تر شد. از سوی دیگر، فقها، حقوق دانان و اندیشمندان علوم اجتماعی و فقهی و فلسفی را بر آن داشت تا به غیر شرعی، غیر عقلانی بودن و نامشروع بودن این قانون بپردازند. بی¬توجهی به افکار عمومی و نظر اندیشمندان، فراهم نیاوردن فضای اعتراض به عنوان حق مسلم و مصرح مردم در قانون اساسی کشور باعث دامنه دار شدن گستره اعتراضات شد و متاسفانه جامعه را به سمت دو قطبی شدن سوق داد.
۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۰ -
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت آخرین وضعیت رنگ بندی شهرهای کشور را اعلام کرد.
۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳ -
گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور در خصوص بخشی از احکام مهم اداری و استخدامی، حقوق و دستمزد و مالیات حقوق کارمندان حائز اهمیت است.
۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴ -
بخش تصویری پایگاه خبری پزشکان و قانون آغاز به کار کرد.
۲۹ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۲:۴۳ -
معاون کل وزارت بهداشت گفت: جشنواره فیلم فجر مانند سال های قبل برگزار نخواهد شد و دستورالعمل های بهداشتی برگزاری جشنواره مانند سینماهاست.
۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱ -
ضمن ادای احترام و ارج گذاشتن به زحمات پزشکان گرانقدری که از وقت و انرژی خود گذشته و به عنوان یک فعالیت عامالمنفعه، زکات دانش خود را سخاوتمندانه پرداخت میکنند، لازم است توجه داشته باشیم که اگر در مقابل باب شدن رویههای ناصحیح، عکسالعمل به موقع و متناسب نشان داده نشود، آن زمان است که دیگر تمیز دادن سره از ناسره، کاری خواهد شد بس دشوار. یادمان نرفته برنامههایی که در گذشته اشخاصی را به عنوان پزشک و کارشناس به مردم معرفی کردند و دست آخر مشخص شد طرف حتی دانشجوی پزشکی هم نبوده و قاچاقی سر بعضی از کلاسها حاضر شده و در این رهگذر، برخی اصطلاحات هم به گوشش خورده بود.
۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۱ -
گروه پزشکان و قانون برای تصویرسازی مفهوم جهانی و بشری فداکاری کارکنان سلامت، مراتب احترام، تواضع و سپاس خود را از جناب آقای بزرگمهر حسینپور، هنرمند شایسته و آزاده کشورمان اعلام میدارد و معتقد است دستانی چنین بزرگوار نیز شایسته بوسه هستند.
۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۷ -
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: کادر درمان کشور در صف مقدم مقابله با ویروس کرونا ایستاده و رتبههای قابل قبولی در سطح جهان به دست آوردهایم.
۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۸ -
جمعی از مدیران رسانه، خبرنگاران و روزنامهنگاران حوزه سلامت در نامه سرگشادهای خطاب به وزیر بهداشت، خواستار پس گرفتن شکایت این وزارتخانه علیه دکتر کاووس باسمنجی، پزشک و روزنامهنگار و فراهم شدن اسباب آزادی وی شدند. در بخشی از این نامه آمده است: ما خبرنگاران و روزنامهنگاران حوزه سلامت بر این باوریم که پاسخ آنچه از فکر و بیان و قلم تراوش کرده، حتی اگر آمیخته به خطا و اشتباه باشد، هرچه هست، «حبس» نیست. ما زندان را جایگاه کسانی میدانیم که حضورشان در اجتماع، خطرناک است و میتواند به جرایم مکرر و آسیبرساندن به دیگران منجر شود؛ اما در برابر آنچه در رسانهها منتشر میشود، میتوان با پاسخ رسانهای و ابزارهای متناسب آن نظیر جوابیه، تکذیبیه، انجام مصاحبه، برگزاری نشست خبری و ... به روشنگری پرداخت...
۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۶ -
رئیس مرکز تحقیقات ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیتها و عضو ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با انتقاد از عملکرد برخی رسانهها در راستای مایوس کردن مردم خصوصا در حوزه سلامت، گفت: هر مطلب نابجا و یا غلطی که در رسانهها منتشر میشود، میتواند باعث وحشت و یا گسترش اپیدمی شده و عوارض شدید و خطرناکی بجای بگذارد. خبرهای ضد و نقیض و نادرست حتی میتواند سیاستگذاران را نیز در تصمیمات اساسی دچار سردرگمی کند.
۲ تیر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۸ -
«گذر از مه» عنوان مجموعه مستندی کوتاه است که با موضوع کرونا و کادر درمان تاکنون از شبکههای مختلف سیما روی آنتن رفته است. «گذر از مه» در حقیقت یک ماه زندگی با ۱۱ سوژه مستقل در بیمارستان کامکار قم را تصویر میکند.
۱ تیر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۴ -
شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران در یک حرکت ارزشمند و برای نخستینبار در جهان اقدام به "انتشار تمبر یادبود تلاشگران خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا" تحت عنوان قهرمانان وطن کرد.
۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۷ -
بی شک، وقتی تنها رسانه تصویری مجاز یک کشور باشی، انتظارات از تو بالا میرود. بخصوص اگر تو را «دانشگاه» آن مملکت بشناسند. اما اینکه تصمیمات تو درست بر خلاف خواست و میل عموم باشد، نوعی دهن کجی و دور شدن از رسالت یک «رسانه» محسوب میشود. علیرغم اعتراضات و گلههای مکرر، باز هم شاهد آنیم که در یک سریال «ایرانی» نقشهای سیاه و خاکستری را افرادی با نامهای ایرانی (این بار «یلدا») بر عهده دارند، و برعکس، نامهای عربی – اسلامی را بر نقشهای سفید و مثبت (این بار «یحیی») قرار میدهیم! میخواهیم با این کار چه چیزی را ثابت کنیم؟ که «نام» افراد متضمن خوبی و بدی رفتارشان است؟ نگاهی که به نام متجاوزین و اختلاس گران و ... بیندازیم، بخوبی این خطای محاسباتی آشکار می شود... آنجا که حتی آثار «مهر» بر پیشانی هم تضمین کننده اخلاق و رفتار نیست!
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۲ -
آنچه که از برنامه ها و گزارشهای این روزهای مجموعه صدا و سیما ترسیم می شود، تابلوی آشفته ای است از پراکنده گویی و گزاره هایی غیرمستند که بیش از آنچه که در دامان علم پرورش یافته باشد، از فیلتر ذهنی محدود و ناکارآمد مجریان و برنامه سازانی تراوش می شود که هنوز تفاوت مستندات علمی و بی مزه گوییهای عوام پسند را نمی دانند.
۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۵ -
چند روز است که وزارت بهداشت مدام از مردم درخواست می کند که بهداشت فردی را رعایت کرده و در خانه بمانند چرا که امن ترین جا خانه های مردم است.
۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۰
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی