-
عضو شورای عالی نظام پرستاری، نسبت به مهاجرت پرستاران استان خوزستان به کشورهای عربی همسایه ایران هشدار داد.
۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴ -
با گذشت هشت روز از اعتصابات پرستاران در بیمارستان های شهر شیراز، بیانیه پایانی آنها منتشر و در آن، دانشگاه علوم پزشکی شیراز تهدید شد که اگر حتی یک دقیقه در عمل به تعهدات خود تاخیر کند، عواقب وحشتناکی را خواهد دید.
۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸ -
در پی دستور رئیس کل دیوان محاسبات مقرر شد تمام مطالبات پرستاران پرداخت شود.
۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴ -
نزدیک به ۹ بیمارستان شیراز و یکی از بیمارستان کرج در هفتهای که گذشت با بحران شدیدی روبهرو شدند. پرستاران آنها در اعتراض به اضافهکار اجباری، اجرا نشدن قوانین، حقوق پایین، کار سخت و فراوان، توهینها و تهدیدها، دست از کار کشیدند و در خانه نشستند. حالا تنها خواسته آنها حضور رئیسجمهوری برای رسیدگی مستقیم به مشکلاتشان است.
۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵ -
پس از اعتراض پرستاران در ماههای پایانی سال گذشته، وعدههایی مبنی بر ترمیم حقوق تحت عنوان فوقالعاده خاص نیم درصد به پرستاران داده شد، اما با محقق نشدن آن دوباره موج جدیدی از اعتراضات پرستاران بیمارستانهای دولتی در شیراز شکل گرفته است.
۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱ -
یک پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران گفت: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آنها باعث شده که خیلی از آنها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کردهاند، ۶ برابر حقوق یک پرستارِ فعال در ایران است.
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷ -
رئیسکل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه بررسی نرخ تعرفههای خدمات پرستاری ابلاغ شده بیانگر این است که ارزش این خدمات به میزان قابل توجهی رشد داشته است، گفت: به طور قطع، اجرای تعرفههای ترجیحی در مناطق محروم میتواند بر ماندگاری پرستاران در این مناطق و افزایش کیفیت خدمات پرستاری اثرگذار باشد.
۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۴ -
معاون پرستاری وزیر بهداشت با بیان اینکه "کمبود پرستار در مراکز درمانی موضوع تازهای نیست"، گفت: تلاش داریم تا با هماهنگی با معاونت توسعه در سال جاری نسبتِ پرستار به تخت بیمارستانی را به حد استاندار نزدیک کنیم.
۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۸ -
تابلوهای خوشنویسی آلبوم «سلام بر سپیدبالان پرستار» به همت سازمان نظام پرستاری در شماری از بیمارستانهای کشور نصب شدند.
۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۸ -
پزشکان و قانون: چیزی نمانده که کاسه صبر کادر درمان کشور لبریز شود و نظام سلامت کشور از ناکجا آباد سربرآورد. این یکی از هشدارهای جدی فعالان صنفی پزشکی ایران است که این روزها سعی میکنند از هر تریبونی استفاده کرده و آن را به گوش متولیان امر برسانند. گلایهها، اعتراضات و نارضایتیهای جامعه پزشکی به معنای اعم آن در حال افزایش است و این موج در بدنه پرستاران، رزیدنتها، متخصصین علوم آزمایشگاهی و ... در حال خروش است و به نوعی تمام اقشار این جامعه درمان، تحت ظلم هستند.
۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰ -
روسای هیات مدیرهها و اعضای شورای عالی نظام پرستاری در پی برگزاری اجلاسیه خزرآباد ساری، بیانیه مشترکی را درباره مسائل روز جامعه پرستاری منتشر کردند.
۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۰ -
وزیر بهداشت گفت: برای حمایت از جامعه شریف پرستاری، آیین نامه مربوط به تعرفه خدمات پرستاری به تصویب شورای عالی بیمه سلامت رسید.
۷ تیر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۰ -
پرستاران ستون فقرات بیمارستانها و کلینیکهایی هستند که ماههاست از میلیونها بیمار مبتلا به کووید- ۱۹ مراقبت کرده و زندگی خود را در معرض خطر قرار دادهاند.
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۷ -
درخواست-نامه دکتر جهانپور درباره بصدا درآوردن سوت قطار و کشتی و کارخانجات و.... برای تکریم روز پرستار دو مورد را درخصوص مسئولان در خاطراتمان زنده میکند: اول: در موارد خطیر مثل تعرفههای پزشکی و پرستاری، حفاظت از جان نیروهای درمان و تکریم از زحمتکشان و جان برکفان، اهل سوت (بخوانید صوت) هستند نه عمل. دوم: در حوزه سلامت، حتی قهرمان زنده را هم عشق نیست چه رسد به مردگان از جدال با کورونای آن حوزه که دیگر شهید هم خوانده نمیشوند.
۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۷ -
رئیس سازمان نظام پرستاری ضمن تشریح مشکلات پرستاران هنگام شیوع کرونا از ابتلای ۶۰ هزار نفر از آنها به این بیماری خبر داد و گفت: همچنین تا کنون حدودا ۱۰۰ نفر از گروه پرستاری بر اثر ابتلا به این بیماری جان باختند.
۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
پربینندهترینها
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی