-
پزشکان و قانون: در گزارش قبلی به این مساله پرداختیم که مسئولان دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت در حالی اقدام به تدوین پیشنویس جدید آییننامه شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کردند که از همان ابتدا با واکنش تدافعی فعالان دانشجویی روبرو شدند. منتقدان میگویند مسئولان در اصلاحیه این پیشنویس، قصد خاموش کردن صدای دانشجو و محدود کردن فعالیتهای آنها را دارند. این اعتراضات در چند روز اخیر به اشکال مختلف ازجمله استعفا، تدوین بیانیه، جمعآوری امضا در فضای مجازی و ... خود را نشان داده است. در ادامه این گزارش، پای صحبتهای چندتن دیگر از اعضای فعال شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی نشستیم که در ادامه میخوانید:
۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۴ -
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: فقر حرکتی، ساییدگی مفاصل و پوکی استخوان از دوران کرونایی میان اقشار مختلف جامعه بهویژه کودکان و نوجوانان رو به افزایش بوده و این زنگ خطری برای سلامت جامعه است، تاکنون ۴۰۰ نفر از این همکاران به کرونا مبتلا شده و هفت نفر شهید شدند، از زمان شیوع کرونا تاکنون حدود ۴۰ درصد بار مراجعات مردم به مراکز فیزیوتراپی کاهش یافت و این انجمن تلاش کرده برای درمان بیماران در سنین بالاتر برنامه های ورزشی را تهیه و به آنها آموزش دهد.
۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۹ -
رئیس انجمن اوتیسم با بیان اینکه بزرگترین نیاز جامعه اوتیسم شناخت بیشتر جامعه نسبت به این بیماران است گفت: شهردار قوی قطعا میتواند از همه ظرفیتها استفاده کند تا شهروندان اوتیسم را بشناسند و خانوادههای آنها را از انزوای اجتماعی نجات دهند، در حال حاضر نزدیک به ۳۰ هزار فرد اوتیسم در ایران شناسایی شدند که قطعا بیشتر هستند. در تهران نزدیک به ۹ هزار نفر افراد دارای بیماری اوتیسم هستند که به شکل غیر مستقیم با ما در ارتباط بوده و شناسایی شدهاند.
۲۷ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵ -
عضو هیات مدیره انجمن اتیسم ایران گفت: یکی از ضروریترین نیازهای افراد اوتیسم و خانوادههای آنان پوشش بیمهای است، زیرا این افراد هزینههای بسیاری دارند و با پوشش بیمهای میتوان بخشی از هزینهها را کاهش داد.
۲۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۱ -
رئیس کمیته صنفی انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور گفت: ما معتقدیم نه فقط در کرونا بلکه در هر بیماری مسری، اولین گروهی که باید واکسینه بشوند پرسنل فنی شرکتهای تجهیزات پزشکی هستند، چون اینها افرادی هستند که به واسطه وظیفه و تعهد شغلی خود از یک بیمارستان به بیمارستان دیگر و بعد در جامعه و خانوادههای خود در حال تردد هستند.
۲۴ تیر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۵ -
نایب رئیس انجمن داروسازان گفت: در مورد همه داروها کمبود داریم. معضل انسولین در حال حاضر بهتر شده است. از الان باید برای واکسن آنفلو آنزا اقدام کنیم تا مثل سال گذشته زمانی به داروخانه ها نرسد که زمان تزریق آن گذشته باشد، ممکن است معضل کمبود دارو تشدید شود، چشم انداز روشنی برای رفع کمبود داروها وجود ندارد بلکه احتمال تشدید آن هم وجود دارد.
۲۳ تیر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۷ -
رییس انجمن مغز و اعصاب ایران هشدار داد: سکته مغزی از شایعترین بیماری های مغز و اعصاب است و در مبتلایان به کرونا این بیماری زیاد دیده شده و بسیاری از بیماران از عوارض سکته مغزی رنج می برند، زمان طلایی در ساعات اولیه سکته مغزی برای درمان مهم بوده و باید در چند ساعت اولیه پس از ابتلا به این بیماری اقدامات درمانی سریع انجام شود تا فرد دچار ناتوانی روحی و جسمی نشود، سالانه ۱۸۰ هزار نفر در کشور دچار سکته مغزی میشوند و در بسیاری از مبتلایان به کرونا به علت التهاب عروقی و لخته شدن خون سکته مغزی بیشتر دیده میشود.
۱۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۲ -
دبیر صنفی سمینار انجمن داروسازان جوان گفت: عدهای انحصار طلب نفعشان در توقف آیین نامه است. شایعه سازی اخیر سازمان نظام پزشکی در مورد ملغی شدن آیین نامه جدید داروخانهها نیز نشان میدهد که انحصارطلبان به دنبال تضعیف آیین نامه جدید، جهت ساده کردن لغو یا حداقل توقف آییننامه هستند.
۱۲ تیر ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۲ -
خرید و فروش میلیاردی مجوز داروخانهها و سر به فلک کشیده شدن مجوز داروخانهها نتیجه انحصار در اعطای مجوز و آییننامه قبلی است. با آییننامه جدید امید میرفت که این انحصار برداشته شود اما فشار ذی نفعان انحصار موجب دستور توقف آن شد.
۷ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱ -
رییس انجمن داروسازان ایران آییننامه جدید تاسیس داروخانه را یک بدعت خطرناک عنوان کرد و گفت: اگر امروز برخیها مزد لشکرکشیهای خودشان را با تدوین آیین نامه جدیدی دریافت میکنند که به کام سرمایه دارها است، برای ماهم مقدور بود که قویتر از آنها لشکرکشی کنیم اما به این کارها معتقد نیستیم، بارها به وزیر بهداشت گفتهایم از سیستمی که ما را به این روز انداخته گلهمند هستیم. سرمایهداران سیری ناپذیری که دنبال سود بیشتر هستند، با این آییننامه پر و بال میگیرند. امروز شرکتهای دارویی هم در حال گرفتن نفس داروخانهها هستند، متاسفانه اغلب آییننامههای انضباطی بر سر داروخانهها هوار شده است.
۱ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰ -
امروزه با پیچیدهتر شدن روابط اجتماعی و اقتصادی، رشد بیپروای علم و تکنولوژی و افزایش جمعیت، نیاز به فعالیتهای صنفی در تمام رستهها و شغلها در تمام جوامع و بخصوص ایران به شدت احساس میشود و موج شروع فعالیت فعالان صنفی سلسله وار آغاز شده است. درک صحیح از جایگاه «فعالیت صنفی»، «صنف» و «فعالان صنفی» ضرورتی است که باید به درستی تبیین و شفاف گردد تا بتوان در غالب آن به درستی گام برداشت چرا که این کار در پیشبرد استانداردهای زندگی اجتماعی، به دلایل متعددی، بسیار حائز اهمیت است…
۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۲ -
نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با اشاره به برخی مصوبات فراقانونی شوراهای شهر و شهرداری ها گفت: درخواست مشخص ما از شوراهای شهر این است که از قانون تمکین کرده و طبق قانون داروخانهها را هم جزو موسسات پزشکی در نظر گرفته و معافیتهایی که موسسات پزشکی برای عوارض شهرداری دارند، برای دارخانهها هم در نظر بگیرند.
۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۳ -
نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با اشاره به انتظار داروسازان از دولت سیزدهم گفت: عمده ترین انتظار ما دسترسی و تامین دارو است. زیبنده نیست مردم ما برای تامین دارو انقدر سردرگم باشند. حدود ۳ تا ۴ سال گذشته کمبودی در تامین دارو نداشتیم ولی این مشکل از سال ۹۶ بسیار زیاد شده و علت آن هم مشکلات ارز دارو است، اگر نمایندگان ارز دارو را از امسال نیمایی میکردند و یارانه دولت را مستقیما به بیمار میدادند خیلی بهتر بود. یارانهای که برای دارو اختصاص یافته در زنجیره تامین گم شده و با قاچاق معکوس دارو از کشور خارج میشود.
۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷ -
نائب رئیس انجمن داروسازان ایران با انتقاد نسبت به آئیننامه جدید تاسیس داروخانه گفت: صدور این آییننامه راه را برای سرمایه داران عمدتا غیر داروساز باز می کند تا رقبای کوچک را به راحتی از گردونه خارج کنند، خستگی بر تن داروسازان نشسته است، متن نهایی هیچ شباهتی با پیش نویس بررسی شده در حضور نمایندگان صنف ندارد و با وجود چند نکته مثبت، حاوی ایرادات اساسی است که احتمالا نه موسسین فعلی و نه داروسازان جوان را راضی نخواهد کرد و بیشتر از همه راه را برای سرمایه داران "عمدتا غیر داروساز" باز میکند تا رقبای کوچک را به راحتی از گردونه خارج کنند.
۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰ -
رییس انجمن داروسازان ایران در نامه ای به وزیر بهداشت، از ابلاغ آیین نامه جدید داروخانه ها و ضوابط تاسیس داروخانه بدون در نظر گرفتن حد نصاب های جمعیتی و فاصله ای انتقاد کرد و گفت: با ابلاغ آئین نامه موصوف که در آن عملا حدنصاب های جمعیتی و فاصله ای برای تاسیس داروخانه ها حذف شده و متقاضیان در هر زمان "با فراهم کردن چند شاخص ساختمانی در داروخانه" قادر به تاسیس در هر مکانی حتی دیوار به دیوار با داروخانه دائر هستند.
۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۲
پربینندهترینها
پربحثترینها
شبکههای اجتماعی