برای تزریق واکسن جامانده ها با دانشگاه ها هماهنگی خواهد شد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، متن نامه محمدرضا ظفرقندی به علیرضا رئیسی به شرح زیر بود:

جناب آقای دکتر علیرضا رئیسی
معاون محترم بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

با سلام و احترام

 با توجه به بروز برخی مشکلات در راه انجام واکسیناسیون اعضای سازمان نظام‌پزشکی خواهشمند است دستور فرمایید در خصوص موارد زیر تصمیم‌گیری شود:

1_ تعداد کمی از اعضای سازمان نظام‌پزشکی به دلایل مختلف ازجمله ابتلا به بیماری یا شرایط خاص موفق به تزریق واکسن دز اول نشده‌اند. با توجه به این‌که طبق سند ملی واکسیناسیون تمامی این افراد در اولویت اول تزریق واکسن هستند و سازمان نظام‌پزشکی هم واکسنی برای این گروه در اختیار ندارد، خواهشمند است به معاونت‌های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دستور فرمایید با رؤیت کارت عضویت نظام‌پزشکی و رصد سامانه سیب در خصوص تزریق واکسن این افراد تعیین تکلیف شود.

2_ گروهی از اعضای سازمان نظام‌پزشکی هم هستند که دوز اول واکسن را تزریق نموده‌اند اما به دلایلی ازجمله ابتلا به بیماری کووید ۱۹ نتوانسته اند دوز دوم واکسن خود را دریافت کنند. خواهشمند است براساس دستورالعمل‌های موجود نسبت‌به تعیین وضعیت این گروه از همکاران دستورات لازم را صادر فرمایید.

3_ برخی همکاران در تزریق دوز اول واکسن خود دچار عوارض شدید شده و توصیه شده‌است در دوم از واکسنی با ساختار متفاوت استفاده نمایند. لطفاً در این خصوص نیز دستورالعمل مربوطه و راهنمایی ارائه فرمایید.

دکتر محمدرضا ظفرقندی
رئیس کل

در پاسخ نیز علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت نامه ای با این مضمون خطاب به محمدرضا ظفرقندی نوشت:

جناب آقای دکتر محمدرضا ظفرقندی
رئیس محترم سازمان نظام‌ پزشکی جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام

در پاسخ به نامه شماره 400/100/10/9888 مورخ ۱۴۰۰/۰۳/۱۱ در خصوص واکسیناسیون اعضای سازمان نظام‌پزشکی موارد ذیل به استحضار می‌رسد:

1_ درمورد اعضای سازمان که تاکنون واکسینه نشده‌اند با معاونت‌های محترم بهداشتی دانشگاه هماهنگی خواهد شد لازم به ذکر است در هنگام مراجعه همراه داشتن کارت ملی و کارت نظام‌پزشکی جهت احراز هویت الزامی است.

2_ درحال حاضر توصیه کمیته کشوری فنی واکسیناسیون کرونا و سازمان جهانی بهداشت دریافت نوبت دوم واکسن با فاصله ۶ ماه از ابتلاء است بدیهی است در صورت تغییر در دستورالعمل مراتب کتباً به استحضار خواهد رسید.

3_ ابتلا به عوارض شدید "serius" پس‌از دریافت دوز اول منع دریافت دوز دوم می‌باشد و در این موارد استفاده از سایر روش‌های پیشگیری از بیماری باید مورد تاکید قرار گیرد. ضمنا با توجه به محدودیت مطالعات و اطلاعات درحال‌حاضر تجویز دوز دوم واکسن با ساختار متفاوت توصیه نمی‌شود.

دکتر علیرضا رئیسی
معاون بهداشت


روابط عمومی سازمان نظام پزشکی

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.