راه حل جدید دانشمندان برای درمان سرطان
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، این روش امیدوار کننده که می‌تواند برای نسل بعدی درمان‌های سرطانی مورد استفاده قرار بگیرد، شامل نفوذ به تومور‌ها بوسیله ذراتی با طراحی خاص است تا پس از نفوذ و گرم کردن این بافت‌های سرطانی، بتوان این بافت‌ها را تخریب کرد.

در این روش که از سوی محققان «کالج دانشگاهی لندن» (UCL) ارائه شده، از اسکن «ام آر آی» برای هدایت دانه‌های مغناطیسی به محل مورد نظر با دقتی بالا استفاده می‌شود؛ مسئله‌ای که امید‌های تازه‌ای را برای درمان‌های پیشرفته برای سرطان‌های سخت به وجود آورده است.

تکنیکی که در مرکز این تحقیق قرار دارد، به نام «هایپرترمی مغناطیسی» شناخته می‌شود و فناوری است که در سال‌های اخیر برخی پتانسیل‌های جالبی را از خود نشان داده است. این ایده در واقع استفاده از ذرات مغناطیسی برای گرم کردن سلول‌های سرطانی بدون آسیب رساندن به بافت‌های سالم اطراف است و هم اکنون تنها در انسان و آن هم فقط در درمان برخی سرطان‌های مغزی بسیار تهاجمی استفاده می‌شود.

تیم محققان کالج دانشگاهی لندن در تحقیقات خود به دنبال آن بودند تا برخی از مشکلات تکنیک‌های فعلی را اصلاح کنند؛ مانند توانایی محدود برای دستکاری در ذرات به محض اینکه در بدن قرار دارند و یا تکیه بر چندین ذره برای اینکه این کار به خوبی انجام پذیرد.

محققان راه حل خود را «ابلیشن هدایت شده با تصویر حداقلی تهاجمی» یا «MINIMA» نامیدند. در این روش در عوض از یک دانه حرارتی فرومغناطیسی استفاده می‌شود که می‌تواند با یک «اسکنر ام آر آی» به سوی تومورسرطانی هدایت شده و فورا داغ شده و سبب آسیب رساندن به بافت سرطانی شود.

پروفسور مارک لیثگو (Mark Lythgoe) می‌گوید مینیما (MINIMA) یک روش درمانی جدید مبتنی بر هدایت ام آر آی است که این ظرفیت را دارد تا با بکارگیری آن، از عوارض جانبی درمان سنتی (سرطان) اجتناب شود؛ چرا که با درمانی دقیق، به بافت‌های سالم آسیبی وارد نمی‌کند. منبع: ساینس دیلی

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.