- نیکزاد، نایب رئیس مجلس:
کمیسیون بهداشت و درمان به موضوع انهدام ۲۵۰ هزار تن سرم ورود پیدا کند
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون بهداشت و درمان ماموریت داد تا به موضوع انهدام ۲۵۰ هزار تن سرم ورود پیدا کند.

به گزارش ایسنا وی در پایان اضافه کرد: درباره تذکر اول، هیات ریسه نمی تواند به نمایندگان و دولت بگوید که چه طور صحبت کنید اما باید گفتار بر اساس اطلاعات دقیق و درست باشد.
پایان پیام/
مطالب مشابه
-
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در نامه ای به رییس جمهوری با تاکید بر لزوم اتخاذ اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع بحران دارویی در کشور گفت که اگر اصلاح منصفانه قیمت اقلام دارویی در کشور انجام نشود و افزایش ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت داروهای داخلی با پوشش همزمان بیمه ای صورت نپذیرد، عملاً کارخانجات دارویی به ورطه ورشکستی کشانده خواهند شد.
-
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی با وزارت بهداشت برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی گفت: افزایش سهمیه ۲۰ درصد با موافقت وزارت بهداشت تعیین و مصوب شد، لازمالاجرا بودن این مصوبه از سوی وزارت بهداشت ضروری است، با توجه به موافقت دولت و مجلس شورای اسلامی نباید در اجرای این مصوبه تاخیری صورت گیرد، اگر وزارت بهداشت این موضوع را اجرایی نکرده است، باید پاسخگو باشد.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی