گسترش سرطانهای مرتبط با تغذیه
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو - ایران گفت: گسترش سرطانهای مرتبط با تغذیه هشدار دهنده است که در این راستا آموزش تغذیهای متناسب با مزاج افراد در پیشگیری از ابتلا به مشکلات گوارشی و انواع سرطان موثر است.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیاکبر متکان گفت: در موضوع تغذیه تحقیقاتی در بحث تراریختهها صورت گرفته که نتایج خوبی تا این لحظه حاصل نشده و نیاز است که به محصولات با راندمان بالای تغذیهای توجه شود.
وی افزود: تا کنون به موضوع درمان و شیوههای درمانی بهخوبی پرداخته شده است اما روی موضوعات پیشگیرانه آن گونه که باید پرداخته نشده است و اگر به اندازه ۱۰ درصد اقدمات صورت گرفته در حوزه درمان در بحث پیشگیری و آموزش تغذیه صحیح کار شود از بسیاری از مشکلات و بیماریها و به تبع آن هزینههای دارویی و درمانی جلوگیری میشود.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو - ایران در پایان اضافه کرد: با همکاری معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، کمیسیون خانواده مجلس، سازمان بهداشت جهانی، مرکز یونیسف و مرکز یونسکو برنامههای ویژهای در بحث آموزشهای مرتبط با تغذیه و سلامت داریم که به زودی اعلام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، دومین کنگره بین المللی تغذیه با حضور دانشمندان برتر از انجمنهای بین المللی مرتبط، مسوولان ارشد سازمان بهداشت جهانی در زمینه تغذیه، پزشکان، صاحب نظران داخلی و خارجی طی روزهای ۱۲ تا ۱۴ مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع شهدای سلامت این دانشگاه در حال برگزاری است، نخستین کنگره بین المللی تغذیه سالم سال ۱۳۹۶ در مشهد برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و حدود ۵۰ مرکز تحقیقاتی در رشته های مختلف پزشکی، هم اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید