برنامه وزارت بهداشت برای عرضه نان کامل
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، احمد اسماعیل‌زاده در نشست خبری "فجر سلامت" که ظهر امروز، شنبه ۱۴ بهمن در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد گفت: اقدامات بسیار زیادی در حوزه سلامت تغذیه صورت گرفته که بسیار گسترده است.

وی افزود: موضوعات مختلفی مانند توزیع شیر مدارس، طرح مصرف نان کامل، پایش و رصد وضعیت مصرف ید، کنترل اسیدهای چرب، وضعیت تغذیه مادران باردار به منظور خرید مواد پروتئینی از اقداماتی است که طی سال‌های اخیر توسط وزارت بهداشت انجام شده است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه موضوع کاهش سوءتغذیه مورد توجه وزارت بهداشت قرار دارد گفت: پیش از انقلاب اسلامی، میزان سوءتغذیه در کشور ۱۶ درصد بود اما درحال حاضر میزان سوءتغذیه به چهار درصد رسیده است.

اسماعیل‌زاده ادامه داد: موضوع مصرف نان کامل در کانون توجه وزارت بهداشت قرار دارد، تمام دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور موظف هستند که سه کارخانه تولید آرد کامل ایجاد کنند. بر اساس استانداردهای غذایی، میزان سبوس موجود در آب باید پنج تا هفت درصد باشد.

وی در پایان اضافه کرد: ۲۰۰ واحد نانوایی استان البرز، نان کامل در اختیار مردم قرار می‌دهند، در وزارت بهداشت به دنبال اجرای غنی سازی آرد گندم با ویتامین دی هستیم و در این مسیر، سازمان غذا و دارو کشور با ما در دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت همکاری دارد. ایسنا

پایان پیام/

مطالب مشابه