رویه تولید دارو در کشور رو به رشد است
مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو با بیان اینکه رویه تولید دارو در کشور رو به رشد است گفت: تولیدات دارویی نشان میدهد از ۶۰ درصد به بالای ۸۵ درصد حرکت کردیم و با حمایت از تولید داخل به سمت رفع نیازهای جدید دارویی کشور پیش میرویم.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد پیکانپور گفت: رویه تولید دارو در کشور به لحاظ تعداد و کیفیت رو به رشد است و خرد جمعی صنعت دارو به سمت رفع نیاز جدید دارویی کشور پیش میرود و توفیقات خوبی در این حوزه دارد.
وی افزود: در بخشهای پیشرو مثل بیولوژیک تولید رو به افزایش بوده، سال گذشته سهمیه ۳.۵ میلیارد دلاری حوزه دارو به ۴ میلیارد دلار افزایش یافت و ارز مورد نیاز مواد بسته بندی و جانبی صنعت دارو نیز مشمول ارز دولتی شده و ۱.۴۵ میلیارد دلار به آن ارز تخصیص یافته است.
پیکانپور با اشاره به اینکه تدوین دستورالعملهای صادراتی دارو در دست اجراست گفت: صادرات از اهرم های مهم در حوزه صنعت دارو است و از شرکتهای دارویی میخواهیم در این حوزه تقویت شوند و پیگیر توسعه بازارهای منطقه باشند زیرا ایران در حوزه داروها آینده درخشانی دارد.
کمبودهای دارویی از ۴۲۰ به ۱۰۰ قلم در سال گذشته کاهش یافت
پیکانپور ادامه داد: کمبودهای دارویی از ۴۲۰ به ۱۰۰ قلم در سال گذشته کاهش یافت و بخش مهم این کمبودها مربوط به آنتیبیوتیکها، سرمها، سوسپانسیونها، داروهای اعصاب و روان، بیهوشی و غیره بوده است که برطرف شد.
ارتقای صادرات به ۲۰۰ میلیون دلار
به گزارش ایرنا وی در پایان اضافه کرد: ۹۹ درصد داروها در کشور تولید می شود و رشد چهار برابری در صادرات اقلام دارویی را داشتیم، سعی داریم با ارتقای تامین و تولید مواد اولیه دارویی میزان صادرات دارویی را به ۲۰۰ میلیون دلار ارتقا دهیم، مواد اولیه زنجیره مقدم تر از تولید دارو است و از سوی دیگر یکی از عاملترین زنجیره ها، توزیع دارو که از مفاخر ما بوده را کامل کردیم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید