ورود تجهیزات پزشکی قاچاق تهدیدی برای سلامتی در مراکز درمانی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، لاله سمائی با اشاره به مشکلات موجود در تأمین تجهیزات پزشکی پیش‌بینی میزان نیاز بیمارستان‌ها به تجهیزات مصرفی و تأمین دپوی مناسب این اقلام را از ضروریات برشمرد و گفت: نظارت بر کیفیت تجهیزات پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی از طریق برنامه‌ریزی منظم، استفاده از نرم‌افزارهای مدیریت نگهداری و ثبت سوابق به صورت دیجیتال امکان‌پذیر است.

کارشناس مسئول تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با اشاره به تهدیدات موجود در حوزه تجهیزات پزشکی تصریح کرد: ورود تجهیزات قاچاق، عدم وجود قیمت مصوب برای بسیاری از اقلام، سوءاستفاده برخی شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده، کمبود توان مالی بیمارستان‌ها در تهیه اقلام مصرفی و عدم اطمینان از سلامت برخی کالاهای پزشکی اهدا شده از مهم‌ترین تهدیداتی است که مراکز درمانی با آن مواجه هستند.

وی در پایان افزود: برای مدیریت این تهدیدات بازرسی‌های منظم توسط پرسنل تجهیزات پزشکی دانشگاه‌ها و به‌روزرسانی قیمت‌ها در سامانه IMED ضروری است، پیشنهاد می شود سامانه‌ای جهت مبادله اقلام تاریخ نزدیک و تجهیزات مصرفی بین دانشگاه‌ها ایجاد شود تا از کمبودهای احتمالی جلوگیری شود، تولید محصولات داخلی با کیفیتی در حد اقلام خارجی می‌تواند تمایل پزشکان به استفاده از تجهیزات ایرانی را افزایش دهد و از وابستگی به واردات کاسته شود. تسنیم

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.