تامین محصولات ایمن برای بیماران سلیاکی
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامههای نظارتی این سازمان برای تامین محصولات ایمن و بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیتهای تغذیهای بیماران سلیاکی گفت: این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند و هرگونه آلودگی به گلوتن میتواند آسیبهای جدی به سلامت آنها وارد کند، سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد تأیید و بهداشتی را تضمین کند.
وی افزود: تاکنون ۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کردهاند که برخی از آنها شامل کشک ورقهای، پودر پنکیک، پودر فلافل، نان پیتزا، نان لواش و سنگک، انواع کیک و کلوچه، بیسکوئیت، انواع ماکارونی، انواع آرد، انواع نان حجیم، نیمهحجیم و مسطح و انواع شیرینی هستند که با نظارتهای لازم در بازار عرضه میشوند، بخشی از این محصولات در داخل کشور تولید و بخشی دیگر از طریق واردات تأمین میشود. با توجه به اینکه سرمایهگذاری در حوزه محصولات بدون گلوتن بر عهده سازمان غذا و دارو نیست متقاضیان میتوانند پس از دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذیربط برای اخذ مجوزهای بهداشتی از سازمان اقدام کنند.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در پایان با اشاره به نظارتهای دقیق این سازمان اظهار کرد: فرآیندهای نظارتی و آزمایشگاهی به گونهای طراحی شده است که از سلامت و کیفیت این محصولات اطمینان حاصل شود، دسترسی پایدار و گسترده به محصولات بدون گلوتن یکی از اولویتهای سازمان غذا و دارو در راستای سلامت بیماران مبتلا به سلیاک است و نظارتها با دقت و حساسیت ویژهای انجام میشود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید