تامین محصولات ایمن برای بیماران سلیاکی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیت‌های تغذیه‌ای بیماران سلیاکی گفت: این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند و هرگونه آلودگی به گلوتن می‌تواند آسیب‌های جدی به سلامت آن‌ها وارد کند، سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد تأیید و بهداشتی را تضمین کند. 

وی افزود: تاکنون ۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند که برخی از آن‌ها شامل کشک ورقه‌ای، پودر پن‌کیک، پودر فلافل، نان پیتزا، نان لواش و سنگک، انواع کیک و کلوچه، بیسکوئیت، انواع ماکارونی، انواع آرد، انواع نان حجیم، نیمه‌حجیم و مسطح و انواع شیرینی هستند که با نظارت‌های لازم در بازار عرضه می‌شوند، بخشی از این محصولات در داخل کشور تولید و بخشی دیگر از طریق واردات تأمین می‌شود. با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه محصولات بدون گلوتن بر عهده سازمان غذا و دارو نیست متقاضیان می‌توانند پس از دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذی‌ربط برای اخذ مجوزهای بهداشتی از سازمان اقدام کنند. 

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در پایان با اشاره به نظارت‌های دقیق این سازمان اظهار کرد: فرآیندهای نظارتی و آزمایشگاهی به گونه‌ای طراحی شده است که از سلامت و کیفیت این محصولات اطمینان حاصل شود، دسترسی پایدار و گسترده به محصولات بدون گلوتن یکی از اولویت‌های سازمان غذا و دارو در راستای سلامت بیماران مبتلا به سلیاک است و نظارت‌ها با دقت و حساسیت ویژه‌ای انجام می‌شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.