اقتصاد سلامت دچار ورشکستگی شده است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، وحید محلاتی در خصوص منابع مالی نظام سلامت گفت: نوعی دیدگاه در زمینه پرداخت‌های نظام سلامت وجود دارد که باعث شده اقتصاد سلامت دچار ورشکستگی شود و به طور مثال کاهش درآمد پزشکان منجر به کناره‌گیری از فعالیت حرفه‌ای و مهاجرت شده است. به نظر می‌رسد که در سال‌های آتی متخصصان در رشته‌هایی مانند جراحی کودکان هم در کشور وجود نداشته باشند و برای برخی جراحی‌ها باید پزشک از خارج کشور بیاوریم، این مسائل به سیاست گذاران نشان داده که مشکلاتی وجود دارد.

 نایب رییس هیات مدیره انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل ادامه داد: البته با پیگیری‌های وزیر بهداشت و توجه سازمان برنامه و بودجه، توجه‌هایی به نظام سلامت مشاهده می‌شود، به طور مثال پرداختی‌هایی که در اسفند ماه ۱۴۰۳ انجام شد از جمله این موارد است.

 وی در پایان افزود: بر اساس گزارش مرکز آمار ایران شاخص‌های تورم در فروردین ماه نشان می‌دهد که تورم نقطه به نقطه کالاهای مصرفی، ۳۸.۹ است، بر این اساس بخش بهداشت و درمان برای اولین بار از نرخ معدل بالاتر بود و عدد ۴۰.۸ را نشان می‌داد، نقش بیمه‌های پایه در زمینه کاهش هزینه‌ها و پرداختی از جیب بیماران موثر است و همچنین فعال شدن بیمه‌های تکمیلی باید مورد توجه قرار بگیرد تا بتوان وضعیت حوزه سلامت را بهبود داد. ایران پزشک

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.