برچسبگذاری دیجیتال، راهکار نوین برای شفافیت اطلاعات مواد غذایی
مشاور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر ضرورت بهرهگیری از فناوریهای نوین در برچسبگذاری مواد غذایی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، یوسف صادقیان امین با اشاره به مزایای برچسبگذاری دیجیتال آن را ابزاری مؤثر برای ارائه اطلاعات دقیق و قابل اعتماد به مصرفکنندگان دانست و گفت: این شیوه میتواند نقش مهمی در ارتقای شفافیت و ایمنی مواد غذایی ایفا کند.
وی افزود: استفاده از فناوریهایی مانند کد QR، اپلیکیشنهای موبایلی، پلتفرمهای آنلاین، بلاکچین و برچسبهای هوشمند، امکان دسترسی سریع به اطلاعاتی مانند ترکیبات، دادههای تغذیهای، هشدارهای آلرژیزا، مجوزهای بهداشتی و حتی نتایج آزمایشگاهی را فراهم میکند.
مشاور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: این روش نهتنها برای مصرفکنندگان دسترسی سریع و آسان ایجاد میکند بلکه برای تولیدکنندگان نیز به معنای کاهش هزینههای طراحی و چاپ بستهبندی و همچنین امکان بهروزرسانی لحظهای اطلاعات خواهد بود.
صادقیان در پایان گفت: اداره کل فرآوردههای غذایی استفاده از کد QR را بهعنوان راهکار اصلی مدنظر قرار داده، این کدها میتوانند مصرفکننده را مستقیماً به اطلاعات دقیق و کاربردی از جمله منشأ تولید، مجوزها، دادههای کنترل کیفی و حتی دستور مصرف یا پخت هدایت کنند. سازمان غذا و دارو
صادقیان در پایان گفت: اداره کل فرآوردههای غذایی استفاده از کد QR را بهعنوان راهکار اصلی مدنظر قرار داده، این کدها میتوانند مصرفکننده را مستقیماً به اطلاعات دقیق و کاربردی از جمله منشأ تولید، مجوزها، دادههای کنترل کیفی و حتی دستور مصرف یا پخت هدایت کنند. سازمان غذا و دارو
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید