برچسب‌گذاری دیجیتال، راهکار نوین برای شفافیت اطلاعات مواد غذایی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، یوسف صادقیان امین با اشاره به مزایای برچسب‌گذاری دیجیتال آن را ابزاری مؤثر برای ارائه اطلاعات دقیق و قابل اعتماد به مصرف‌کنندگان دانست و گفت: این شیوه می‌تواند نقش مهمی در ارتقای شفافیت و ایمنی مواد غذایی ایفا کند. 

وی افزود: استفاده از فناوری‌هایی مانند کد QR، اپلیکیشن‌های موبایلی، پلتفرم‌های آنلاین، بلاکچین و برچسب‌های هوشمند، امکان دسترسی سریع به اطلاعاتی مانند ترکیبات، داده‌های تغذیه‌ای، هشدارهای آلرژی‌زا، مجوزهای بهداشتی و حتی نتایج آزمایشگاهی را فراهم می‌کند. 

مشاور فنی و سیاست‌گذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: این روش نه‌تنها برای مصرف‌کنندگان دسترسی سریع و آسان ایجاد می‌کند بلکه برای تولیدکنندگان نیز به معنای کاهش هزینه‌های طراحی و چاپ بسته‌بندی و همچنین امکان به‌روزرسانی لحظه‌ای اطلاعات خواهد بود. 

صادقیان در پایان گفت: اداره کل فرآورده‌های غذایی استفاده از کد QR را به‌عنوان راهکار اصلی مدنظر قرار داده، این کدها می‌توانند مصرف‌کننده را مستقیماً به اطلاعات دقیق و کاربردی از جمله منشأ تولید، مجوزها، داده‌های کنترل کیفی و حتی دستور مصرف یا پخت هدایت کنند. سازمان غذا و دارو 

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.