از امسال قانون احتساب دستیاری به عنوان شغل را اجرایی می‌کنیم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سیدرضا رئیس کرمی با تاکید بر اینکه شغل محسوب شدن دستیاری در بودجه سال جاری به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است گفت: انجام کار‌های اداری و قانونی آن نیز در حال انجام است، بنابراین ما این قانون را در دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرا خواهیم کرد.

وی افزود: مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی افزایش خواهد یافت، معتقدم کار‌ها و برنامه‌های دانشجویی دانشگاه باید به دست خود دانشجویان سپرده شود، ضمن اینکه تشکل‌های دانشجویی از تفکرات مختلف باید فعال‌تر باشند، در حال حاضر میزان فعالیت تشکل‌های دانشجویی بسیار بهتر شده است و دانشجویان مشارکت بیشتری برای انجام فعالیت‌های دانشجویی دانشگاه دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشجویان باید تمایل به فعالیت‌های دانشجویی داشته باشند و در مرحله دوم ما نیز باید بستر این فعالیت‌ها را فراهم کنیم، به‌طوریکه مداخله‌ای در فعالیت‌های آنها نداشته باشیم و تلاش نکنیم به فعالیت‌های دانشجویی خط دهیم، مهم‌ترین ارکان یک مجموعه آکادمیک و دانشگاهی استاد و دانشجو هستند که خوشبختانه در دانشگاه علوم پزشکی تهران هر دو فراهم است.

رئیس کرمی با تاکید بر نقش ارتباط مستمر دانشجویان با اساتید گفت: دانشجویان در سال‌های اولیه تحصیل باید ارتباط خود را با اساتید علوم پایه که همچون والدینی دلسوز کنار آن‌ها هستند حفظ کنند. همچنین از دانشجویان سال‌بالایی نیز برای دریافت مشورت و راهنمایی استفاده کنند.

به گزارش ایسنا وی در پایان با اشاره به امکانات موجود در دانشگاه اضافه کرد: در این مجموعه بستر لازم برای فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی فراهم است و توصیه من این است که دانشجویان علاوه بر تمرکز بر درس در سایر حوزه‌ها نیز فعالیت داشته باشند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.