کمبود آزمایشگاه جامع مواد غذایی در کشور
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، امیر یونسیان روز یکشنبه در همایش علمی روز جهانی غذا که در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد گفت: اکنون حدود ۲ هزار مجموعه آزمایشگاهی در ۱۷۸ شهر فعالیت دارند و در سال ۱۴۰۳ در شبکه آزمایشگاهی کشور بیش از سه میلیون خدمت ثبت شده است.

رئیس شبکه آزمایشگاهی کشور با بیان اینکه بر اساس تاکیدهای برنامه هفتم پیشرفت، حمایت از اقتصاد دانش بنیان در اولویت قرار دارد گفت: در این راستا معاونت علمی ریاست جمهوری یکی از اهرم‌ها و بازوهای اجرایی دولت در بخش حمایت از اکوسیستم فناوری نوآوری و دانشمندان کشور است، با توجه به قدمت بیش از ۲ دهه شبکه آزمایشگاهی کشور یکی از دغدغه‌ها در حوزه علوم آزمایشگاهی ایمنی غذا و سلامت است و در این زمینه برای سال ۱۴۰۴ برنامه‌هایی در دست تدوین و اجرا داریم.

لزوم به‌روزرسانی دانش و مهارت‌ها در زمینه ایمنی غذا

جواد رفیع نژاد رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این همایش گفت: ایمنی غذا در حفظ سلامت افراد نقش مهمی ایفا می‌کند و با توجه به تغییرات سریع در الگوی مصرف، تولید و توزیع مواد غذایی، سبک زندگی، واردات و صادرات مواد غذایی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در زمینه تولید و بسته بندی مواد غذایی نه تنها ضرورت دارد که به طور مستمر دانش و مهارت‌های خود را به‌روز کنیم بلکه به بررسی چالش و فرصت‌های جدید بپردازیم.

وی در پایان افزود: فعالیت های علمی و پژوهشی باید به ارتقای سطح استانداردها و ترویج ایمنی مواد غذایی کمک کند و باید در تمامی سطوح علمی، اجرایی و فرهنگی به ایمنی مواد غذایی توجه ویژه‌ داشته باشیم و تولیدکنندگان و توزیع کنندگان صنایع غذایی مورد حمایت قرار گیرند. مهر

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.