پایش ذخایر دارویی و تقویت ارتباطات جهت تامین سریع محصولات سلامت‌محور
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهدی پیرصالحی در نشست با رئیس کمیسیون بهداشت و تعدادی از اعضای کمیسیون بهداشت که به منظور تقدیر از زحمات و مدیریت هوشمندانه سازمان غذا و دارو در جنگ ۱۲ روزه برگزار شد گفت: آمادگی ما باید مانند همان ایام جنگ باشد و هوشیاری، چابکی و انسجامی که در آن دوران تجربه شد، همچنان با همان قدرت حفظ شود.

رئیس سازمان غذا و دارو  گفت: در ۱۲ روز گذشته عملکرد مناسبی در حوزه غذا و دارو ثبت شد و روند تأمین اقلام مورد نیاز به‌صورت مستمر ادامه دارد، ذخایر دارو، تجهیزات پزشکی و مواد غذایی در سطح کشور و مراکز درمانی به میزان مناسب تأمین شده و دانشگاه‌ها نیز هماهنگ با سیاست‌های سازمان عمل کرده‌اند، باید از تجربه همکاری چابک با نهادهایی چون بانک، بیمه و گمرک استفاده کرده و با کاهش بروکراسی بهره‌وری را در شرایط عادی و بحرانی افزایش دهیم.

وی در پایان با تأکید بر تقویت ارتباط با معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌ها افزود: اطلاع‌رسانی سریع از سوی استان‌ها در رفع مسائل احتمالی نقش کلیدی دارد، توزیع دارو و شیرخشک با مدیریت مناسب همراه بود و این روند مورد توجه مسئولان قرار گرفت. دانشگاه‌ها باید وضعیت ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی را به‌صورت دقیق گزارش دهند، سرعت در ارائه اطلاعات و تصمیم‌گیری به‌موقع نقش مؤثری در حفظ سلامت مردم و استمرار تأمین فراورده‌های سلامت‌محور دارد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.