آغاز ثبت‌نام استخدام وزارت بهداشت از امروز
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عمران رمضانی‌اردی در خصوص آزمون‌های استخدامی امسال گفت: زمان ثبت‌نام سیزدهمین آزمون فراگیر استخدامی دستگاه‌های اجرایی قرار بود از دهم تا بیستم تیرماه باشد که سازمان اداری و استخدامی کشور آن را به مدت ۲ روز تمدید کرد و تا ساعت ۲۴ فردا «یکشنبه، ۲۲ تیرماه» سامانه ثبت‌نام آزمون استخدامی در وب‌سایت جهاد دانشگاهی برای نام‌نویسی داوطلبان واجد شرایط باز خواهد بود.

وی در خصوص ثبت‌نام سایر آزمون‌های استخدامی افزود: سامانه ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش بسته شده و دیگر ثبت‌نام نخواهیم داشت. اما زمان ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت بهداشت از امروز «تا ساعاتی دیگر» باز می‌شود و به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت، زمان برگزاری هر دو آزمون استخدامی «وزارت بهداشت» و «فراگیر سیزدهم» که شامل ۱۵ دستگاه اجرایی می‌شود، ۱۴ شهریور خواهد بود.

به گزارش ایرنا رئیس امور برنامه‌ریزی و تامین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور در پایان خاطرنشان‌کرد: نتایج آزمون‌هایی که برگزار می‌کنیم طی چهار تا پنج هفته اعلام می‌شود که بستگی به تعداد شرکت‌کنندگان دارد اما حداقل یک ماه و حداکثر یک ماه و نیم بعد از برگزاری آزمون نتایج آن اعلام می‌شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.