فداکاری کم‌نظیر دستیاران پزشکی در جنگ ۱۲ روزه نباید نادیده گرفته شود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عالیه زمانی کیاسری با اشاره به تجاوز نظامی اخیر رژیم صهیونیستی و ایالات متحده به کشورمان گفت: در جریان این حملات تروریستی بسیاری از شهرهای کشور در معرض آسیب قرار گرفتند و خانواده‌های زیادی دچار خسارت‌های جانی و مالی شدند.

رئیس کمیته آموزش علوم پزشکی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با قدردانی از حضور پررنگ جامعه سلامت به‌ویژه دستیاران پزشکی در این بحران ادامه داد: دستیاران پزشکی در حالی که خود در آستانه شرکت در آزمون‌های مهم ارتقاء و گواهینامه بودند به‌صورت داوطلبانه در مراکز درمانی حاضر شدند و با تمام توان به خدمت‌رسانی پرداختند و بسیاری از آن‌ها در شرایطی به میدان آمدند که منازلشان آسیب دیده و حتی برخی عزیزان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: این فداکاری کم‌نظیر دستیاران پزشکی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نباید نادیده گرفته شود، کمیسیون بهداشت و درمان با رویکردی حمایتی موضوع را در دستور کار قرار داد و طی مکاتبه‌ای رسمی با وزارت بهداشت بر لزوم لغو آزمون ارتقاء دستیاری که قرار است در مردادماه برگزار شود در سال جاری تأکید کرد و پیشنهاد کمیسیون این است که آزمون ارتقاء در سال جاری برگزار نشود و این گروه از دستیاران در سال آینده هم‌زمان مراحل ارتقاء خود را طی کنند.

زمانی کیاسری اضافه کرد: کمیسیون خواستار تعویق آزمون گواهینامه و دانشنامه از زمان مقرر «اوایل شهریورماه» به هفته‌های پایانی شهریور یا اوایل مهرماه شد تا فرصتی برای تجدید قوا و آمادگی این عزیزان فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت رئیس کمیته آموزش علوم پزشکی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان گفت: دستیاران ما در روزهای سخت ایستادند و بدون هیچ چشم‌داشتی پای کار سلامت مردم بودند، انتظار داریم وزارت بهداشت همان‌طور که این ایثار را دیده در سیاست‌گذاری آموزشی نیز با نگاه انسانی و مسئولانه عمل کند و شرایطی عادلانه و آرام برای این قشر فداکار فراهم آورد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.